Am deja un job, dar vreau o cariera!

Angajatii buni parasesc managerii, nu compania!
April 20, 2016
A fost odata ca niciodata.. un Recruiter!
June 13, 2016

Am deja un job, dar vreau o cariera!

Am deja un job

În România anului 2016, principalele resurse ale omenirii sunt resursele umane și timpul. Cine nu își dorește să le aibă nelimitat pe amândouă?

Ai deja un job? Asta înseamnă că ești în zona de confort, că ai un venit lunar asigurat pentru a-ți duce traiul zilnic. Dar haide să te întreb altceva: Ești mulțumit de jobul pe care îl ai?

Cel mai important lucru este să ne trezim și să mergem la jobul nostru cu zâmbetul pe bune. S-au dus vremurile când omul era considerat o unealtă de lucru și … atât. Trebuie să cerem mai mult de la noi!

Nu faci încă asta? Atunci e timpul pentru o schimbare! Vizitează și alte oportunități care îți pot aduce zâmbetul pe buze aici !

Ne dorim o carieră. Dar.. de unde să începem? Un reper bun este să ne urmăm pasiunile. O să îți dau un exemplu: Dacă pasiunea ta este HR-ul, poți urma o facultate și un master. Nu e suficient să îți îmbunătățești cunoștințele teoretice! Știm că vara e frumoasă, dar ce-ar fi dacă ai face un Internship? Astfel lucrezi și la cunoștințele practice și o să fii pregătit de cariera ta.

Vorbeam la început de timp.. Ai mai multă răbdare! O carieră se construiește investind timp în ea!

Fă-ți un plan strategic, chiar dacă ai un job! Lucrează la cariera ta!

 

Loredana Robescu

HR Manager

Aptet HR

Leave a Reply

Your email address will not be published.