A fost odata ca niciodata.. un Recruiter!

Am deja un job, dar vreau o cariera!
April 29, 2016
„ EU, cand o sa cresc mare, as vrea sa fiu… ”
August 10, 2016

A fost odata ca niciodata.. un Recruiter!

a fost odata ca niciodata un..recruiter„ A fost odată ca niciodată un Recruiter. Recruiterul era ghidat de un Angajator cu reguli stricte, care vroia doar cei mai buni candidați.

Ascultând toate cerințele Angajatorului, Recruiterul decide să pornească într-o aventuroasă călătorie spre necunoscut, înarmat cu un Job Description și multă dorință. În călătoria sa, întâlnește la un moment dat un aliat care se hotărăște să îl ajute, Tehnologia, care îi pune la dispoziție armata lui de tehnologii noi și avansate, conduse de Generalul LinkedIN.

În drumul său greu, întâlnește zece Candidați cu care își petrece individual câteva ore. Vrea să identifice pe aceia care îndeplinesc principalele cerințe ale Angajatorului, dar și pe cei care sunt dispuși să se întoarcă cu el din călătorie și să lucreze în curtea Angajatorului.

După câteva zile, Recruiterul se întoarce la curtea angajatorului cu cinci Candidați potriviți pentru acesta.

Angajatorul îi supune la probe grele timp de 3 zile și trei nopți și se decide asupra unui Candidat perfect pentru a se integra cu ceilalți Angajați ai curții sale.

Candidatul acceptă să rămână în curtea Angajatorului și primește distincția de Angajat.

După o perioadă scurtă de probă, Angajatorul și Angajatul decid să colaboreze împreună. Recruiterul este mulțumit de rezultatele călătoriei sale și rămâne pe lângă curtea Angajatorului pentru a acorda orice ajutor și suport pentru Angajat sau pentru Angajator.

Povestea continuă până în zilele noastre…”

 

Loredana Robescu

HR Manager

Aptet HR

Leave a Reply

Your email address will not be published.