Schimbare si noi experiente

Salariul minim al romanilor creste de la 1 februarie 2017 cu 16%!
January 8, 2017
Ultima impresie conteaza la fel ca si prima!
January 11, 2017

Schimbare si noi experiente

schimbare-si-noi-experiente

Îți este frică de schimbare sau încerci foarte rar lucruri noi? Ți-ai pus vreodată întrebarea DE CE?

Pentru că trăim prea mult în trecut , ne temem de viitor și uităm de prezentul care se află în față ochilor noștri. Prezentul e momentul nostru! Haideți să trăim clipa, să nu lăsăm temerile să ne doboare. Lăsă-te ghidat de curaj, ambiție, dorintă și de frumos. Nu mai amâna împlinirea visului tău și începe-l ACUM!

Experiențele noi ajută la dezvoltarea noastră ca indivizi și ne maturizează, indiferent dacă sunt rele sau bune. Iubește și bucură-te de tot ceea ce te inconjoară, râzi, distrează-te, petrece cât mai mult timp cu persoanele dragi deoarece doar de momentul de fată poți fi absolut sigur. Dăruieste și o să primești!

Cariera sau viața profesională ocupă un loc important în viața multor oameni. Unele persoane se abat de la visele și planurile lor cu privire la carieră din diverse motive: fie se împotmolesc într-un anumit punct-pentru că devine din ce în ce mai greu de urcat acel “drum”-și renuntă la visul lor, fie nu știu care e punctul de pornire și nu sunt îndrumați sau ajutați de nimeni, fie din orice alte probleme ce pot interveni în viața oricărei persoane. Pe de altă parte mai sunt și acele persoane care nu se opresc din a-și împlini dorințele și planurile orice s-ar întâmpla. Aceia sunt niște oameni de admirat!

Caută inspirația în jurul tău și luptă pentru a ajunge unde îți dorești! Inițiativa, perseverența, pasiunea și munca sunt caracteristicile cheie ale oricărei persoane care își dorește o carieră și împlinire din punct de vedere profesional sau personal!

Ioana Mădălina Fîntînă

HR Recruiter Intern

Aptet HR

Leave a Reply

Your email address will not be published.