logo-aptet-crem-albastru

Se spune ca locul de munca este a doua casa si colegii tai a doua familie cu care iti petreci timpul, insa ACASA este locul in care te regasesti, acela cu care te identifici si te reprezinta! Noi stim acest lucru si iti venim in ajutor prin oferirea serviciilor de consultanta si asistenta in inchirierea si vanzarea de imobile!

Nevoile sunt individuale, la fel si cerintele! La APTET Imobiliare, impreuna cu actualii proprietari si viitorii chiriasi sau proprietari, formam cea mai buna echipa care actioneaza individual, insa spre rezultate colective!

Nu uita ca locul pe care il cauti nu este o casa, ci 'ACASA'! Alege agentia imobiliara care te ajuta in acest sens!

SERVICII PENTRU PROPRIETARII DE IMOBILE
home_investment_list2

Relatiile cu proprietarii de imobile

Pasim alaturi de partenerii nostri si construim relatii profesionale pe termen lung, bazate pe incredere. Punem valoare pe nevoile partenerilor nostri, oferind solutii adaptate! Oferim promovare inedita a imobilelor in cazul exclusivitatilor

SERVICII PENTRU VIITORII PROPRIETARI
home_investment_list3

Relatiile cu viitorii proprietari

Identificam impreuna cele mai bune variante pentru tine, conform criteriilor si bugetului tau! Selectam cele mai potrivite locatii si te insotim in calatoria spre noua ta casa! Te ajutam inclusiv in partea de negociere a conditiilor de inchiriere!

DESPRE APTET

ISTORIE
Aptet continua sa se dezvolte dupa ce a luat nastere in februarie 2016, oferind solutiile cele mai potrivite in domeniul resurselor umane pentru partenerii sai. Intelegem nevoile clientilor parteneri si tocmai de aceea incepand cu aprilie 2017 introducem sectiunea IMOBILIARE. Conceptul nostru actioneaza diferit si este bazat pe un mix de incredere, sinceritate si dedicare. Noi formam inca de la inceput o echipa cu partenerii nostri in indeplinirea rezultatelor, cu o abordare personalizata!

ETIMOLOGIE
APTET este un cuvant de provenienta latina, cu semnificatie puternica - ECHIPA. Aripile dechise ale pasarii Phoenix, regasite in simbolul companiei, intaresc prestanta numelui si reflecta longevitatea.

GEOGRAFIE
Echipa noastra isi formeaza planurile strategice pe termen mediu si lung pornind din zona de Vest a Romaniei, din orasul din care pornesc schimbari notabile cu incarcatura istorica - Timisoara!

VIZIUNE

Sa formam impreuna o mare echipa!
Ne dorim sa fim solutia atat pentru partenerii proprietarii, cat si pentru viitorii chiriasi, pentru a crea plus valoare in domeniul serviciilor livrate in domeniul inchirierii de imobiliare! Actionam la nivel individual spre rezultate colective, in scopul de a descoperi confortul locuintei tale.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea comunitatii si a mediului de afaceri, sa oferim un mediu prosper, transparent si etic in serviciile oferite si sa actionam ca o echipa impreuna cu proprietarii parteneri si viitorii chiriasi. Gasim impreuna celel mai potrivite solutii astfel incat sa formam relatii profesionale pe termen lung!

VALORILE APTET

logo-site-valori

SINCERITATE

Ne place sa jucam cu cartile pe fata! Mizam pe sinceritate venita dinspre toate partile implicate pentru a ajunge la rezultate de succes! Ne respectam unii pe altii si ne recunoastem capacitatea. Ne informam din timp partenerii si clientii si le oferim in acelasi timp cele mai bune solutii, construind impreuna baza pentru o relatie de lunga durata, de incredere. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi!
home_investment_hiw_icon2

IMPLICARE

Ne dorim sa ne fiti parteneri, nu clienti! Toate proiectele in care ne implicam sunt tratate la nivel personal, stabilind mai putine reguli, dar mai multe principii! Ce schimbare aduce ascest aspect? O buna relatie cu partenerul angajator, stabilirea concreta si exacta a serviciului pe care il oferim, precum si a etapelor intregului proces, si scurtarea perioadei de livrare a serviciului.
home_investment_hiw_icon1

PASIUNE

Ne place ceea ce facem si ne dedicam proiectelor noastre. In acelasi timp, suntem dornici sa aflam lucruri noi si sa invatam din experientele noastre. Cand iubesti ceea ce faci si rezultatele sunt pe masura! Ne place sa ne depasim limitele si sa le inspiram celor din jur pasiunea noastra!
home_investment_hiw_icon3

REZULTATE

Actionam cu initiativa si determinare pentru a stabili cele mai bune rezultate! Prin aceasta reusim sa gasim pentru partenerii nostri cele mai bune solutii! Noi punem accent pe rezultate si avem in vedere simplitatea si confortul. Lucram eficient si nu irosim resurse!