office@aptet.ro        +40 733 388 815

Blog

Blogul tău din domeniul Resurselor Umane!

Amintește-ți cine ești

Îți cauți un job? Înainte să mergi la un interviu, îți recomand să îți amintești ceva despre tine:

Ești un OM frumos! Caută o companie care te apreciază pentru ceea ce ești la nivel personal, nu o companie în care o să ai doar un număr pe o legitimație! (...) Om MINUNAT, ai puterea să realizezi orice! Uită cine ți s-a spus că trebuie să fii în societate și îți vei aminti adevărata ta PUTERE. Ai încredere în tine și zâmbește mai des!

Desenează-ți emoțiile

M-am tot obișnuit să desenez câte un curcubeu atunci când am zile mai puțin bune 😊 Știu, nu e pentru adulți, dar eu rămân copil și vă sugerez și vouă același lucru! Trecând la lucruri mai mature, există un studiu, publicat în Journal of Art Therapy, care sugerează că procesul creativ reduce semnificativ nivelul de hormoni asociați stresului. În funcție de starea pe care o aveți: (...)

Am job, vreau o carieră

Îți sună cunoscut? Într-o perioadă în care tehnologia pare că ia amploare, principalele resurse ale omenirii rămân resursele umane și timpul. Cine nu își dorește să le aibă nelimitat pe amândouă? Ai deja un job? Asta înseamnă că ești în zona de confort, că ai un venit lunar asigurat pentru traiul zilnic. Dar hai să te întreb altceva: Ești mulțumit de jobul pe care îl ai? Ai o carieră? Cel mai important lucru este să ne trezim și să mergem la jobul nostru cu zâmbetul pe buze. S-au dus de mult (...)

Povestea unui Recruiter

‘A fost odată ca niciodată un Recruiter. Acesta era ghidat de un Angajator cu reguli stricte, care voia doar cei mai buni candidați. Ascultând toate cerințele Angajatorului, Recruiterul decide să pornească într-o aventuroasă călătorie spre necunoscut, înarmat cu un JD și multa dorință. În călătoria sa, întâlnește la un moment dat un aliat care se hotărăște să îl ajute - Tehnologia. Aceasta ii pune la dispoziție armata lui de tehnologii noi, conduse de Generalul LinkedIn. (...)

Scroll to top