Conditii de utilizare

CONDITII DE UTILIZARE

 • Art 1. Informații generale introductive
 • Prezenta Condiție de utilizare (împreună cu alte documente la care se face referire în prezenta) guvernează utilizarea și accesul website-ului www.aptet.ro, operat de compania SC Aptet HR SRL, inclusiv al conținutul său pus la dispoziție prin intermediul website-ului www.aptet.ro.

  În acest document:

  •„Condițiile de utilizare” face referire la prezentul document și cuprinsul său;

  •„noi/al nostru” înseamnă SC Aptet HR SRL;

  •„Website-ul” face referire la site-ul companiei noastre www.aptet.ro;

  •„Dvs.” Orice persoana care accesează website-ul.

  •„Conținutul” face referire la totalitatea informațiilor cuprinse în website, vizibile în momentul în care accesați Website-ul nostru;

  •„terță parte/terți” înseamnă altcineva decât noi sau dvs..

  • Art 2. Acceptarea condițiilor de utilizare
  • Dvs. acceptați prezentele Condiții de Utilizare în vigoare în momentul în care vizitați Website-ul nostru și acceptați aceste Condiții de Utilizare.

   Dvs. acceptați prezentele Condiții de Utilizare actuale la data utilizării Website‑ului de către dvs., însă trebuie să aveți în vedere faptul că acesta pot fi modificate în mod periodic, fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

   Dvs. trebuie să aveți în vedere faptul că vă recomandăm să verificați în mod frecvent aceste Condiții de Utilizare care se pot modifica fără alte notificări, tocmai pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea.

   Dacă nu sunteți de acord cu actualele Condiții de Utilizare sau cu modificarea lor viitoare, vă rugăm să nu utilizați Website-ul nostru

   • Art 3. Utilizarea website-ului nostru
   • Dvs. acceptați în mod conștient și voluntar faptul că utilizarea Website-ului nostru se face în baza răspunderii dvs.

    Dvs. sunteți unic responsabil și aveți răspunderea pentru absolut toate deciziile luate pentru a vă asigura accesul la website-ul nostru (ex - internet, locația dvs fizică, securitatea computerului etc.)

    Dvs. vă asumați în totalitate că trebuie să aveți în vedere faptul că orice măsura de securitate existentă în prezent pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt sigure în măsură de 100% și că acestea pot prezenta vulnerabilități, astfel că noi nu putem să garantăm că nu există viruși sau alte elemente care atacă securitatea și care pot duce la modificarea sistemului/sistemelor dvs. informatice, a datelor sau a altor fișiere aflate în sistemul dvs. informatic.

    Dvs. nu trebuie să folosiți un cont de utilizator pentru Website-ul nostru deoarece Website-ul nostru nu impune crearea acestuia. Noi NU va solicităm să furnizați parole personale și nu trebuie să le divulgați niciunui terț.

    Dvs. sunteți unic responsabil și aveți răspunderea de a vă asigura că absolut toate persoanele sau terți care accesează Website-ul nostru folosind instrumentele dvs. de conectare și/sau accesare a Website-ului au permisiunea dvs. să le folosească și cunosc, la rândul lor, Condițiile de Utilizare ale Website-ului nostru și că le respectă.

    Dvs. vă dați acordul și vă asumați, prin utilizarea și accesarea Website-ului nostru, faptul că dvs. sau terții, cei care au acces la instrumentul dvs. personal de acces la Website-ul nostru, nu veți realiza nicio acțiune rău-intenționată care ar putea dăuna imaginii, intereselor și/sau drepturilor noastre sau care vor afecta buna funcționalitate a Website-ului nostru, parțial sau total, temporar sau permanent.

    Dvs. vă dați acordul și vă asumați, prin utilizarea și accesarea Website-ului nostru, faptul că dvs. sau terții, cei care au acces la instrumentul dvs. personal de acces la Website-ul nostru, că nu veți realiza nicio acțiune care ar putea dăuna Website-ului, care l-ar face inutilizabil sau care l-ar supraîncărca, sau care ar putea împiedica în orice mod utilizarea normală a Website-ului de către alți vizitatori.

    Dvs. aveți un acces temporar la Website-ul nostru, prin accesarea sa și informarea dvs. prin Conținutul său.

    SC Aptet HR SRL nu își asumă responsabilitatea dacă, din orice motiv și pentru orice perioadă de timp Website-ul său nu este disponibil, total sau parțial.

    SC Aptet HR SRL își rezervă dreptul de a retrage sau de a aduce modificări asupra Conținutului pe care îl furnizează public pe Website-ul său, fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

    SC Aptet HR SRL își rezervă dreptul de a restricționa parțial sau total, în orice moment și pe orice perioadă de timp, accesul public la Website-ul său, neavând nicio obligație de a pune la dispoziție Website-ul.

    • Art 4 Conținutul
    • SC Aptet HR SRL vă pune la dispoziție dispoziție un Conținut pe Website-ul său.

     Dvs. acceptați acest Conținut de fiecare dată când accesați Website-ul nostru, astfel că, implicit, acceptați prezentele Condiții de Utilizare.

     SC Aptet HR SRL își rezervă dreptul de a modifica, de retrage sau de a restricționa accesul, parțial sau temporar, asupra Conținutului furnizat pe Website, fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

     SC Aptet HR SRL nu își asumă / nu își declară obligația de a verifica relevanța, utilitatea sau corectitudinea Conținutului și/sau dacă acesta este actualizat.

     SC Aptet HR SRL nu își asumă eventuale erori sau omisiuni cu privire la Conținut, cu excepția cazului în aceasta este cauzată prin mijloace frauduloase din partea noastră și/sau aceasta duce la deces sau vătămare corporală.

     SC Aptet HR SRL nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile pe care le luați dvs. pe baza Conținutului prezentat pe Website-ul nostru.

     SC Aptet HR SRL declară faptul că includerea Conținutului în Website-ul său nu prezintă în niciun caz servicii furnizate, autorizate în cadrul SC Aptet HR SRL (ex - servicii de recrutare și selecție, furnizare de servicii de management etc.)

     • Art 5. Oferte si/sau solicitari cuprinse în Conținut
     • SC Aptet HR SRL declară faptul că includerea Conținutului în Website-ul său nu reprezintă o ofertă și nu trebuie să vă bazați pe aceste informații pentru a lua decizii referitoare la viitor, bugetul companiei, decizii de implementare a unor strategii pe termen mediu sau lung etc.

      SC Aptet HR SRL declară faptul că orice solicitare este tratată în mod individual și orice ofertă este personalizată și transmisă via email, ci nu prin Website-ul său, ulterior unor discuții inițiale telefonice sau via email.

      Site-ul www.aptet.ro nu solicită în niciun caz posibil o cerere financiară/monetară pentru facilitarea serviciilor oferite și nici orice alte date ale unui cont bancar! Dacă sunteți de părere că ați fost victima unor astfel de escrocherii, vă recomandăm ferm să raportați incidentul autorităților locale.

      • Art 6 . Drepturile SC Aptet HR SRL asupra Proprietății Intelectuale
      • SC Aptet HR SRL declară faptul că tot Conținutul Website-ului său este proprietatea sa, fiind deținut în totalitate.

       SC Aptet HR SRL declară faptul că tot Conținutul Website-ului său (ex. text, imagini, clipuri video sau orice alte materiale incluse în Conținut) este proprietatea sa intelectuală și nu poate fi folosit de către Dvs. sau terți, în scopuri personale sau profesionale, fiind protejat de Legile privind Proprietatea Intelectuală.

       SC Aptet HR SRL vă solicită dvs. să respectați în permanență toate drepturile sale de Proprietate Intelectuală cu referire la Website-ul sau și la Conținutul acestuia.

       Dvs. nu aveți în niciun caz dreptul de Proprietate Intelectuală asupra Website-ului nostru și/sau asupra Conținutului acestuia prin acceptarea Condițiilor de utilizare Website-ului,

       Dvs. nu aveți în niciun caz dreptul să obțineți și/sau să încercați să obțineți Conținutul Website-ului, total sau parțial, prin niciun mijloc sau nicio procedură alternativă, altele decât cele puse la dispoziție prin Website-ul nostru.

       Dvs. nu aveți dreptul de a realizarea oricare dintre activitățile următoare asupra Website-ului sau Conținutului acestuia:

       -orice fel de copiere, transformare sau distribuire pentru orice reutilizare în scopuri personale sau profesionale;

       -orice punere la dispoziție de informații pentru terți, în scopul folosirii în interes profesional sau personal.

       -excepție de la aceste cazuri face numai situația/situațiile în care vă este permis prin lege sau dacă accesul vi s-a permis printr-o autorizare scrisă de către reprezentantul companiei SC Aptet HR SRL

       • Art 7. Alte link-uri decât ale SC Aptet HR
       • SC Aptet HR SRL declară faptul că

        -există link-uri externe, operate de terți, în cadrul Conținutului său, la secțiune BLOG a Website-ului; Link-urile externe indicate sunt menționate pentru cita surse și/sau pentru a da credit privind text/imagine deținute de acele website-uri operat de către terți.

        -aceste link-uri externe existente conduc către website-uri operate de terți și nu ne aparțin, astfel că nu ne asumăm nicio responsabilitate asupra folosirii lor. Dvs decideți, pe propriul risc, orice urmărire a unui link către orice pagină din afara Website-ului nostru sau către orice Website deținut de terți.

        -orice alte Link-uri existente în Website, excepție făcând cazul menționat anterior din secțiunea BLOG, nu implică aprobarea noastră și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru existența sa. Dvs decideți, pe propriul risc, orice urmărire a unui link către orice pagină din afara Website-ului nostru sau către orice Website deținut de terți.

        -orice publicare a unui link de către un terț pe Website-ul său necesită aprobarea prealabilă scrisă din partea reprezentantului companiei SC Aptet HR SRL

        • Art 8. Politica de date cu caracter personal
        • SC Aptet HR SRL declară faptul că, în anumite situații, colectează informații cu caracter personal. Toate datele colectate și modul de gestionare al acestora, menționate în prezentele Condiții de Utilizare, sunt disponibile în prezenta Politica de Confidențialitate.(www.aptet.ro/politica-de-conficentialitate)

         • Art 9. Limitarea răspunderii
         • SC Aptet HR SRL NU declară și nu garantează faptul că:

          -serverul/Serverele care pun Website-ul la dispoziția dvs. este lipsit de viruși sau erori

          -drepturile unor terți sunt respectate în momentul utilizării website-ului

          -conținutul Website-ului este complet sau fără erori

          -dvs. ați înțeles și ați luat la cunoștință toate elementele menționate în prezentele condiții de utilizare

          Dvs vă asumați orice risc în momentul în care utilizați Website-ul nostru și conținutul acestuia. Toate informațiile vă sunt puse la dispoziție „astfel cum sunt disponibile” și „ fără niciun fel de garanție expresă sau implicită”

          • Art. 10 Mențiuni finale
          • SC Aptet HR SRL vă recomandă să citiți aceste condiții la fiecare accesare și utilizare a Website-ului său.