DESPRE APTET HR

ISTORIE
Aptet HR continua sa se dezvolte dupa ce a luat nastere in februarie 2016, oferind solutiile cele mai potrivite in domeniul resurselor umane pentru partenerii sai. Este un concept ce actioneaza diferit, bazat pe un mix de incredere, sinceritate si dedicare. Noi formam inca de la inceput o echipa cu partenerii nostri de afaceri in indeplinirea rezultatelor, cu o abordare personalizata!

ETIMOLOGIE
APTET este un cuvant din antichitate, de provenienta latina, cu o semnificatie puternica - ECHIPA.
Aripile dechise ale pasarii Phoenix, regasite in simbolul companiei, intaresc prestanta numelui si ii reflecta longevitatea, in acelasi timp cu vointa.

GEOGRAFIE
Echipa noastra isi formeaza planurile strategice pe termen mediu si lung pornind din zona de Vest a Romaniei, din orasul din care pornesc schimbari notabile cu incarcatura istorica - Timisoara, dar actionand si la nivel national pentru partenerii aflati in cautarea celor mai buni candidati!

VIZIUNE

Sa formam impreuna o mare echipa!
Ne dorim sa fim solutia atat pentru partenerii nostri, cat si pentru candidatii nostri, pentru a crea plus valoare in domeniul serviciilor livrate in resurse umane si pentru a intari relatiile dintre noi, parteneri si candidati!
Cu pasi mici, actionam la nivel individual spre rezultate colective.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea comunitatii si a mediului de afaceri, sa oferim un mediu prosper, transparent si etic in serviciile din domeniul resurselor umane si sa actionam ca o echipa impreuna cu partenerii si candidatii nostri. Ne ajutam candidatii sa atinga potentialul maxim si partenerii sa atinga o productivitate sustenabila si prospera!

VALORI

logo-site-valori

SINCERITATE

Ne place sa jucam cu cartile pe fata! Mizam pe sinceritate de ambele parti pentru a ajunge la rezultate de succes! Ne respectam unii pe altii si ne recunoastem capacitatea. Ne informam din timp partenerii si candidatii si le oferim in acelasi timp cele mai bune solutii, construind impreuna baza pentru o relatie de lunga durata, de incredere. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi!
home_investment_hiw_icon2

IMPLICARE

Ne dorim sa ne fiti parteneri pe termen lung! Toate proiectele in care ne implicam sunt tratate la nivel personal, stabilind mai putine reguli, dar mai multe principii! Ce schimbare aduce ascest aspect? O buna relatie cu toate partile implicate, stabilirea concreta si exacta a nevoilor individuale si a etapelor intregului proces, precum si scurtarea perioadei de livrare a serviciului.
home_investment_hiw_icon1

PASIUNE

Ne place ceea ce facem si ne dedicam proiectelor noastre . In acelasi timp, suntem dornici sa aflam lucruri noi si sa invatam din experientele noastre. Cand iubesti ceea ce faci si rezultatele sunt pe masura! Ne place sa ne depasim limitele si sa le inspiram celor din jur pasiunea noastra!
home_investment_hiw_icon3

REZULTATE

Actionam cu initiativa si determinare pentru a stabili cele mai bune rezultate! Prin aceasta reusim sa gasim pentru partenerii nostri cele mai bune solutii, iar pentru candidati locurile de munca potrivite! Noi punem accent pe rezultate si avem in vedere simplitatea si confortul. Lucram eficient si nu irosim resurse!