office@aptet.ro        +40 733 388 815

Despre

Eu sunt Aptet HR, încântat de cunoștință!

Am luat naștere din pasiunea pentru domeniul resurselor umane într-o zi de iarna cu soare, la data de 18 Feb 2016, în orașul din care pornesc schimbări cu încărcătură istorică – Timișoara. Imediat ce am prins aripi, am început să zbor prin țară în misiunea mea de a construi echipe. În prezent mi-am așezat cuibul în București, de unde ajut candidații care sunt în căutarea unui loc de muncă să atingă potențialul maxim, iar pe partenerii angajatori să atingă o productivitate sustenabilă și prosperă!

În 2021, când am împlinit 5 ani de activitate, a fost timpul renasc din propria cenușă, precum strămoșul meu pasărea Phoenix. Astfel, mi-am întins larg aripile, pot zbura mai departe în misiunea mea! Rămân același prieten de încredere, orientat la nivel individual, și cu relații de business bazate pe principii, nu pe reguli stricte.

Misiunea noastră...

… este să sprijinim dezvoltarea comunității și a mediului de afaceri! Astfel, să oferim un mediu prosper, transparent și etic în livrarea calitativă a serviciilor din domeniul resurselor umane. Acționăm ca o echipă împreună cu partenerii și candidații noștri! Ne dorim, în acest mod, să colaborăm doar în beneficiul tuturor părților implicate. Promovăm cu tărie libera exprimare și ne bazăm mai mult decât orice pe principii. Nu ne lăsam blocați de reguli stricte tocmai pentru că dorim să te identificăm prin unicitatea ta de om, nu în cadrul unei discuții formale.

Etimologie

APTET este un cuvânt din antichitate, de proveniență latină, cu o semnificație puternică - "POTRIVIRE". Armonizăm interacțiunea inițială dintre Angajat și Angajator, iar la nivel personal ne implicăm activ să îți oferim suport în dezvoltare. Toate acestea pentru a te identifica cu cea mai bună versiune a ta!

Geografie

Echipa noastră își formează planurile strategice pe termen mediu și lung pornind din capitala României - București. Din 2021 Aptet HR are colegi noi, care te ajută la nivel național, din orașe la fel de pline de autenticitate: Timișoara, Cluj și Brașov. Nu impunem bariere geografice, astfel că putem colabora din orice oraș din România.

Viziunea Aptet HR...

… este să devenim o emblemă a comunității de afaceri și a domeniului resurselor umane. Ne dorim să promovăm autenticitatea și unicitatea și să păstrăm abordarea non formală în interacțiunea pe care o avem cu candidații noștri aflați în căutarea unui loc de muncă.

… este să fim o sursă de inspirație pentru domeniul în care activăm, să abordăm interacțiunea raportându-ne la un context personal și la particularități individuale. Punem accentul pe cultura organizațională a partenerilor noștrii. Recomandăm, astfel, doar candidații care echilibrează mediul de lucru și întrunesc noțiunea de compatibilitate cu echipa deja existentă.

… este îndreptată către conturarea candidaților aflați în dezvoltare la nivel personal și în carieră. Scopul comun este de a elimina confuzia în ceea ce privește structura și corectitudinea CV-ul, precum și de a elimina emoțiile pre și post interviu de angajare.

Valorile Aptet HR

TRANSPARENȚĂ

Ne place să jucăm cu cărțile pe față! Mizăm pe transparență din partea tuturor părților implicate pentru a ajunge la rezultate de eficiente!
Ne respectăm unii pe alții și ne recunoaștem mereu capacitatea.
Ne informăm din timp partenerii și candidații și le oferim în același timp cele mai bune soluții, construind împreună baza pentru o relație de lungă durată, de încredere. Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim că ceilalți să ne trateze pe noi!

PASIUNE

Ne place foarte mult ceea ce facem și ne dedicăm proiectelor noastre. Ne infiltrăm în cultura organizațională a companiilor și tratăm fiecare proiect ca organism unic.
În același timp, suntem dornici să aflăm lucruri noi și să învățăm din experiențele noastre. Ne place să ne depășim limitele și să le inspirăm celor din jur pasiunea noastră! Când iubești ceea ce faci, procesul de muncă este în corelație cu rezultatele care sunt pe măsură!

IMPLICARE

Ne dorim să ne cunoaștem la o cafea și să ne fiți parteneri pe termen lung, să devenim prieteni în business!
Toate proiectele în care ne implicăm sunt tratate activ, la nivel personal, stabilind mai puține reguli, dar bazându-ne pe mai multe principii! Ce schimbare aduce acest aspect!? O bună relație cu toate părțile implicate, stabilirea concretă și exactă a nevoilor individuale și a etapelor întregului proces, precum și scurtarea perioadei de livrare a serviciului în mod eficient.

REZULTATE

Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate. Acționăm țintit, cu determinare, pentru a stabili cele mai bune rezultate, în scopul final de a reuși să găsim cele mai bune soluții pentru partenerii noștri, iar pentru candidați - locurile de muncă potrivite! Lucrăm eficient și nu irosim resurse!

Ai întrebări?

Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

Scroll to top