office@aptet.ro        +40 733 388 815

Serviciul “Headhunting”

Beneficiile colaborării

Echipa noastră de profesioniști în HR se implică benefic între resursele umane și managementul companiei, asigurând eficiența colaborării.
Prin procesul de Headhunting recrutam direct și țintit personalul dorit de dumneavoastră.
Ne sunteți parteneri, nu clienți, astfel că toate proiectele în care ne implicăm sunt tratate la nivel individual. Stabilim împreună mai puține reguli, dar mai multe principii.
Economisiți timp și resurse! Consiliem atât clientul, cât și candidatul până la începerea activități, asistăm și intermediem toate întâlnirile dintre părți și ne asigurăm ca exista o confidențialitate maximă.

Proceduri de lucru

Stabilim împreună lista companiilor țintă din domeniul dumneavoastră de activitate, precum și strategia de recrutare.
Identificăm pe piață candidații compatibili din pozițiile de executive dorite
Efectuăm interviurile inițiale și evaluăm compatibilitatea candidatului cu cerințele postului;
Conturăm pofilul individual al candidaților pe care îi recomandăm pentru post și va transmitem lista scurtă pentru a va decide; În cazul în care nici un candidat aflat pe lista scurtă nu corespunde criteriilor dumneavoastră efectuăm alte căutări;
În cazul în care încetați colaborarea cu candidatul recrutat de noi, vom efectua înlocuire, fără alte costuri suplimentare.

Solicită aici serviciul "Headhunting"

  Întrebări frecvente

  Serviciul de headhunting descrie recrutarea de tip Executive Search. Acest serviciu constă în demararea unui plan de recrutare și selecție a specialiștilor și personalului de Middle și Top Management, din diferite domenii de activitate. Exemplu de posturi: Manager General, CEO, CFO, CTO, COO, Director Național etc.). Atragerea talentelor de tip Executive presupune conturarea unei strategii solide și a unei contactări directe, țintite pe domeniul de activitate.

  Suntem specializați în toate domeniile de activitate. În funcție de domeniul în care este încadrat postul vacant din cadrul companiei dvs, vi se alocă un consultant specializat în recrutarea pe domeniul respectiv.

  Agenția de recrutare are rolul de a desfășura un proces complex de recrutare și selecție, în vederea găsirii de noi angajați pentru compania dumneavoastră. Acționăm că intermediari, astfel că toți candidații cu care intrăm în contact sunt mult mai deschiși și în discuții și au mai multă încredere să transmită informații complete.

  Așa cum dumneavoastră sunteți specializați în serviciile pe care le oferiți, noi suntem specializați în domeniul recrutării de personal. Cu ajutorul nostru va cresc considerabil șansele de a găsi candidați care corespund profilului dorit. Ținem foarte mult să lucrăm cu parteneri transparenți,  care apreciază omul în esența sa. Asemenea, economisiți cea mai importantă resursă – timpul; veți primi doar profiluri de candidații care sunt compatibili cu postul de muncă vacant.

  Da, ne puteți transmite direct numele, datele de contact sau profilul candidatului pe care doriți să îl contactăm.

  Dacă se dorește o recrutare țintită (doriți să propuneți o ofertă de colaborare unui singur candidat, în mod specific), costurile stabilite pentru contactare se plătesc în avans, iar diferența doar la succes/angajare).

  Nu există un cost general.  Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de dificultatea postului. Ofertele de recrutare sunt transmise imediat ce ne oferiți informațiile complete despre postul vacant.

  Nu există comisioane de tip avans pentru recrutarea generală, costurile sunt strict bazate pe succes (la angajarea candidatului recomandat de noi).

  Dacă se dorește o recrutare țintită doar prin contactarea unui singur angajat (doriți să propuneți o ofertă de colaborare unui singur candidat, în mod specific), costurile stabilite pentru contactare se plătesc în avans, iar diferența doar la succes/angajare).

  Așa cum un loc de muncă nu este la fel ca altul, nici procesul nostru de recrutare nu este general. Etapele noastre variază în funcție de natura proiectului activ.

  Nu, costurile și procedura de plată sunt discutate concret înainte de prestarea efectivă serviciilor.

  Pentru fiecare post în parte se oferă o garanție de înlocuire, aplicabilă o singură dată. Indiferent de motivele pentru care încetează colaborarea, candidatul este înlocuit în mod gratuit. Perioada de garanție este stabilită în funcție de post și este inclusă în Contractul de Recrutare semnat între părți.

  Pentru serviciul de tipul “Headhunting” care presupune contactarea directă/țintită a unui anumit candidat, nu se oferă garanție de înlocuire a candidatului, rolul nostru fiind acela de a facilita strict contactarea acelei persoane spre angajare, în mod specific.

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top