office@aptet.ro        +40 733 388 815

Locuri de munca Timisoara

Bun venit, viitor candidat!

Se spune că locul de muncă este a doua casă și colegii tăi a doua familie cu care îți petreci timpul. Trebuie să ajungi la locul tău de muncă cu zâmbetul pe buze și să îl menții, lucrând cu drag alături de colegi.

Noi știm asta și ne dorim și pentru tine același lucru!
Descoperim împreună nevoile și performanțele tale pentru a-ți găsi potențialul maxim Astfel, explorăm împreună cele mai bune oportunități pentru cariera ta și găsim mediul de lucru perfect pentru tine prin secțiunea de locuri de muncă disponibile în Timișoara.

Vino să ne cunoaștem și să facem echipă!
Suntem siguri ca locul de muncă potrivit pentru tine, precum și echipa cu care rezonezi, te așteaptă!

Alege dintre Locurile de muncă disponibile în secțiunea de Carieră Timișoara (apasă pe poză pentru detalii complete)

Operator CNC Timisoara

Operator CNC

Timișoara

Formular de contact
secțiunea Locuri de muncă Timișoara

  Întrebări frecvente

  Dispunem de o paletă largă de locuri de muncă. Pentru a consulta locurile de muncă disponibile în acest moment accesează secțiunea Carieră.

  Este necesar să aplici CV-ul tău la locurile de muncă vacante. Ai următoarele variante:

  -Aplici prin formularul de contact pe care îl regăsești la fiecare post prezentat în secțiunea carieră;

  -Ne transmiți CV-ul tău direct pe mail;

  -Dacă nu ai un CV, îl putem completa împreună telefonic.

  Serviciile noastre nu presupun căutarea de locuri de muncă pentru candidați, însă sigur că te putem ajuta să te orientezi către un alt loc de muncă.

  Nu, este un serviciu gratuit noi nu percepem comisioane de la candidații pe care îi recomandăm la un loc de muncă.

  Nu stocăm CV-uri care nu vin prin aplicare directă la locurile de muncă prezentate în secțiunea Carieră.

  CV-ul trimis de tine este vizualizat de către HR Recruiterul care se ocupă de postul la care ai aplicat. Confidențialitatea este dată și poți citi mai multe informații despre Protecția datelor personale în Politica de Confidențialitate

  Ne place să fim în mișcare! Procesul nostru de recrutare durează maxim 2 zile lucrătoare. Interviurile finale cu angajatorii pot varia la nivel de timp în funcție de disponibilitatea acestora, însă în general media este de 7 zile lucrătoare.

  Vei primi un mesaj de confirmare via email în momentul în care CV-ul tău este primit. Vom analiza eligibilitatea profilului tău pentru proiectul vizat și ulterior vom reveni cu un răspuns în maxim 2 zile lucrătoare  în cazul în care candidatura ta corespunde.

  Da, atâta timp cât cerințele postului respectiv sunt îndeplinite, poți aplica la orice post deschis.

  Vei primi un mesaj de confirmare via email în momentul în care CV-ul tău este citit, alături de informațiile privind etapa următoare. Doar în măsura în care vei corespunde criteriilor de selecție te vom contacta în maxim 2 zile lucrătoare pentru un interviu telefonic.

  Da. Aptet HR se implică activ în integrarea pe piața muncii a persoanelor fără experiență, având chiar proiecte pentru elevii de liceu (Program Dual). Pentru a consulta locurile de muncă disponibile în acest moment accesează secțiunea Carieră.

  Ne poți întreba telefonic la numărul +40 733 388 815 sau via email la office@aptet.ro

  Testimoniale candidați

  Identificăm fiecare candidat prin unicitatea lui, prin esența sa de om, și îi înțelegem nevoia individuală. Interviurile noastre se desfășoară într-un mediu structurat optim pentru fiecare candidat, ci nu într-un cadru formal general. Ne place să povestim la o cafea despre oportunitățile noastre active și să identificăm împreună, ca echipă, dacă există compatibilitatea ta cu postul sau dacă este cea mai potrivită oportunitate pentru cariera ta. 

  “Pentru a rezuma în câteva cuvinte colaborarea mea cu Aptet HR, aș spune că m-a bucurat foarte mult cadrul informal în care a avut loc aceasta. În general, mi s-a lăsat impresia că a existat tot timpul o comunicare bazată pe nevoia mea de a cunoaște informații despre compania și postul pentru care aplic, cât și a companiei de a mă cunoaște pe mine. De ce spun asta? Pentru că de la prima conversație telefonică cu recrutorul din cadrul companiei mi-am dat seama că nu va fi una dintre acele discuții clișeice, lipsită de substanță, deci m-am putut simți în largul meu și m-am concentrat pe ceea ce aveam eu de oferit.
  Ce mă bucură foarte mult și mi se pare interesant este faptul că în decursul unui an de zile la noul meu job, am trecut de la etapa de candidat la cea de beneficiar al serviciilor lor prin intermediul companiei la care sunt angajat în urma colaborării cu Aptet HR. “

  Lucian O.
  Business Support - Timișoara

  “Interacțiunea cu Recrutorul Aptet HR a început foarte profi și s-a terminat foarte friendly datorită modului de a gestiona situațiile și de a se mula în funcție de persoana cu care interacționează. Mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie, am stabilit împreună când ne putem auzi pentru a discuta, iar totul a decurs foarte natural. Mi-a lăsat o impresie foarte bună! “

  Maria I.
  Ofițer Bancar - Timișoara

  “Interacțiunea mea cu Aptet HR a fost una plăcută și plină de profesionalism.

  Cu ajutorul Loredanei am reușit să mă angajez în cadrul companiei cu care lucrez de 4 ani de zile.

  Este o persoană foarte pozitivă, înțelege nevoile persoanelor cu care lucrează și este mereu documentată și informată.”

  Delicia V.
  Inginer Calitate - Timișoara
  “Experiența de recrutare a fost una directă și concretă, putând înțelege ușor detaliile și cerințele postului.
  Loredana este o persoană care nu doar că acționează ca un intermediar între compania angajatoare și candidat, ci îți și oferă sfaturi pentru a putea avea o șansă cât mai mare la interviu.”
  Octavian M.
  Research Analyst - Timișoara

  “Despre interacțiunea cu Aptet HR pot spune că a fost una plăcută, am simțit faptul că Recrutorul își dorește să înțeleg exact ce am de făcut și să mă ajute. De asemenea, am apreciat foarte mult că mi-a răspuns la toate întrebările și că am avut o comunicare facilă și promptă!”

  Sorana A.
  Analist de cercetare - Timișoara

  “Experiența mea de candidat a fost una dinamică, deschisă și open mind. Loredana este o persoană empatică, care înțelege nevoile oamenilor, apreciază și susține individualitatea acestora. De asemenea este remarcabilă dorința de a mai lucra din nou împreună.”

  Adriana P.
  Auditor Intern - Timișoara

  “Primul lucru pe care l-am observat la Loredana, încă de la început, este abordarea total diferită, originală şi sinceră a interacţiunii noastre. De-a lungul timpului am colaborat cu multe persoane, din domenii diferite, dar Loredana este genul de om care îţi rămâne pe retină imediat. Dar cel mai mult îmi place focusarea ei pe diferitele paliere ale nevoilor celor cu care interacţionează. Abstractizarea nevoilor umane d.p.m.d.v este cea mai importantă caracteristică a unui profesionist autentic dar şi a omului empatic, iar aceasta este super-puterea Loredanei. Colaborarea cu ea nu a fost doar un proces în recrutarea profesională ci a fost şi o interacţiune plăcută cu un om.”

  Bogdan G.
  Java Developer - Constanța

  “Căutarea unui nou loc de muncă este mai puțin stresantă atunci când ai alături oameni frumoși. Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc.”

  Marinela V.
  Ofițer Facturare - Timișoara

  “Mulțumesc tare mult pentru promptitudinea cu care ați tratat aplicația mea la poziția deschisă. A fost o plăcere să pot împărtăși cu un specialist de HR experiența și planul meu de dezvoltare profesională. Chiar dacă poziția pentru care am aplicat nu este cea mai apropiată de aspirațiile mele, apreciez modul în care a decurs discuția și mai ales sfaturile primite.”

  Cristian D.
  Operation Specialist - Brașov

  “A fost o adevărată plăcere să aplic pentru postul de Research Analyst prin intermediul companiei Aptet HR. Personalul companiei a avut o atitudine profesionistă dar și prietenoasă în același timp, timpul de răspuns din partea acestora fiind foarte prompt. Recomand cu drag serviciile companiei Aptet HR pentru oricine este în căutarea unui nou loc de muncă.“

  Irina M.
  Research Analyst - Timișoara

  “Am fost contactat de Loredana de la Aptet HR pentru un post de Software Developer și experiența a fost una pozitivă.
  A simțit imediat o posibilă conexiune între mine și echipa din care puteam face parte. Colaborarea a fost ușoară și eficientă.”

  Vlad S.
  Software Developer - Timișoara

  “Am fost foarte entuziasmată când am primit mesajul de job la Aptet HR, iar discuția cu recrutorul a fost o plăcere. Mi-a plăcut foarte mult faptul că își dorește să îi ajute pe ceilalți să își găsească un job, mai ales că în acesta perioadă critică prin care trecem, acest lucru este din ce în ce mai greu.”

  Denisa P.
  Student - Timișoara

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top