office@aptet.ro        +40 733 388 815

Serviciul “ON-SITE RECRUITER”

Beneficiile colaborării

Vă punem la dispoziție un consilier în resurse umane care își va desfășura activitatea în cadrul companiei dumneavoastră, preluând parțial sau integral Recrutarea și/sau evaluarea periodică a angajaților.
Economisiți timp și resurse prin externalizarea serviciului, iar angajații au deschidere mai mare către intermediari și discuta mult mai liber.
Ne sunteți parteneri, nu clienți, astfel că toate proiectele în care ne implicăm sunt tratate individual. Stabilim împreună mai puține reguli, dar mai multe principii și construim parteneriate pe termen lung. Contribuim activ la dezvoltarea și implementarea strategiilor organizaționale de creștere a echipei și alcătuim strategia de retenție și motivare a personalului.

Proceduri de lucru

Stabilim împreună criteriile și completăm ghidul de recrutare și selecție pentru toate posturile vacante din cadrul companiei, indiferent de segment, iar mai apoi implementăm strategia de marketing pentru promovarea posturilor.
Întreprindem căutarea celor mai potriviți candidați pentru post pe canalele specializate din rețea. Efectuăm selecția, interviurile și evaluăm compatibilitatea candidatului cu cerințele postului.
Conturăm pofilul individual al candidaților pe care îi recomandăm pentru post și va transmitem lista scurtă pentru a vă decide.
Stabilim procesul de evaluare periodică prin interviu, precum și procesul de "exit interviu".
Stabilim și efectuam procesul de Onboarding al noilor angajați.

Solicită aici serviciul "ON-SITE RECRUITER"

  Întrebări frecvente

  Aptet Onsite este o soluție dedicată companiilor care nu au un departament HR și doresc parțial sau integral suport în cadrul companiei dumneavoastră. Vă punem la dispoziție un consilier în resurse umane care își va desfășura activitatea în cadrul companiei dumneavoastră, preluând parțial sau integral Recrutarea și/sau evaluarea periodică a angajaților.

  Acest tip de interviu este efectuat în momentul în care un angajat părăsește compania. Scopul acestui interviu este de a identifica motivele pentru care se face migrarea din cadrul companiei, precum și de a identifica îmbunătățirile ce se pot aduce pentru a crește retenția și motivația personalului angajat.

  Acest tip de interviu este efectuat în mod periodic (ex: 3 luni, 6 luni, 1 an). Stabilim împreună un set de întrebări structurate pe care le aplicăm tuturor angajaților, în scopul de a identifica îmbunătățirile ce se pot aduce pentru a crește retenția și motivația personalului angajat, precum și pentru a identifica eventuale situații individuale pe care le au angajații.

  Suntem specializați în toate domeniile de activitate. În funcție de domeniul în care este încadrat postul vacant din cadrul companiei dvs, vi se alocă un consultant specializat în recrutarea pe domeniul respectiv.

  Agenția de recrutare are rolul de a desfășura un proces complex de recrutare și selecție, în vederea găsirii de noi angajați pentru compania dumneavoastră. Acționăm că intermediari, astfel că toți candidații cu care intrăm în contact sunt mult mai deschiși și în discuții și au mai multă încredere să transmită informații complete.

  Așa cum dumneavoastră sunteți specializați în serviciile pe care le oferiți, noi suntem specializați în domeniul recrutării de personal. Cu ajutorul nostru va cresc considerabil șansele de a găsi candidați care corespund profilului dorit. Ținem foarte mult să lucrăm cu parteneri transparenți,  care apreciază omul în esența sa. Asemenea, economisiți cea mai importantă resursă – timpul; veți primi doar profiluri de candidații care sunt compatibili cu postul de muncă vacant.

  Nu există un cost general. Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de dificultatea și volumul de posturilor de recrutat, precum și de serviciile adiționale recrutării pe care le selectați (evaluare periodică, “exit” interviuri, proces de Onboarding etc.). Ofertele de preț sunt transmise imediat ce ne oferiți informațiile complete despre serviciile dorite și posturile vacante.

  Nu exista costuri de tip avans. Costurile sunt lunare și se achita după efectuarea serviciilor lunare.

  Așa cum un loc de muncă nu este la fel ca altul, nici procesul nostru de recrutare nu este general. Etapele noastre variază în funcție de natura proiectului activ.

  Nu, toate costurile pentru serviciile alese sunt fixe, stabilite de comun acord prin act adițional la contractul de prestări servicii.

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top