office@aptet.ro        +40 733 388 815

Politica de Confidențialitate a datelor

Politica Aptet HR de Confidențialitate a Datelor

Ultima actualizare: 21.02.2023

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale companiei Aptet HR. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în contextul utilizării website-ului www.aptet.ro 

Art 1. Informații generale introductive

1.1. Prezenta Politică (împreună cu alte documente la care se face referire în prezenta) descrie ce informații cu caracter personal colectăm de la dvs. și modul în care vă procesăm informațiile cu caracter personal. SC Aptet HR SRL se angajează să respecte cerințele Regulamentului General privind Protecția Datelor (Regulamentului European 2016/679/UE).

1.2. În această Politică de confidențialitate:

a)„Conținutul” face referire la totalitatea informațiilor cuprinse în website-ul www.aptet.ro, vizibile în momentul în care accesați Website-ul nostru;

b)„Website-ul” face referire la site-ul companiei noastre www.aptet.ro;

c)„Dvs.” Orice persoană care accesează website-ul și/sau transmite datele sale personale prin formular de contact, email sau telefon.

d)„Solicitant” Orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care solicită o ofertă a serviciilor noastre.

e)„Beneficiari” Orice societate care are un CONTRACT DE RECRUTARE cu noi.

f)„Candidatul/Candidații” Persoanele care își oferă consimțământul (în urma unui interviu cu noi) ca datele lor cu caracter personal să fie transmise către Beneficiari în vederea desfășurării procesului de recrutare și selecție.

g)„Profil” Documentul în cuprinsul căruia se află datele cu caracter personal ale Candidatului.

h)„noi/al nostru” înseamnă SC Aptet HR SRL;

i)„terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.;

Art 2. Denumirea/Cine suntem noi :

2.1. Suntem SC Aptet HR SRL. Adresa sediului nostru social este situat în Orțișoara nr 187, Timiș, însă ne desfășurăm activitatea în afara sediului social, în mediul Online. Suntem înregistrați în România sub nr. J35/469/2016 și CUI 35671823, cu numele SC Aptet HR SRL. 

Art 3. Datele noastre de contact

3.1. Ne puteți contacta:

a)   prin telefon la numărul 0733388815; sau

b)   prin e-mail folosind adresa office@aptet.ro; sau

c)   prin completarea formularelor de contact existente în Conținutul Website-ului nostru.

3.2. SC Aptet HR SRL nu își asumă răspunderea pentru protecția datelor pentru alte website-uri cu caracter general sau strict informativ de pe piață, pe care dvs alegeți să le folosiți pentru a intra în contact cu noi, ci doar prin modalitățile de contact menționate anterior.

3.3. SC Aptet HR SRL se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Opinia dvs. este importantă pentru noi astfel că, dacă aveți întrebări suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta. Vom răspunde cererii Dvs. în cel mai scurt timp cu putință. 

Art 4.Informațiile cu caracter personal pe care le putem colecta de la dvs.:

4.1. Vă informăm asupra faptului că vom colecta informații cu caracter personal via website, via email, via telefon și, doar în cazul BENEFICIARILOR, contractual. Vom colecta aceste date doar prin consimțământul Dvs. și strict în scopul pentru care au fost date de Dvs.  

4.2. Informații colectate via website:

a) Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați Dvs. atunci când folosiți formularele noastre de contact, în special nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, oraș. Dvs. alegeți să împărtășiți aceste date cu noi prin completarea formularelor de contact din Conținutul Website-ului. Cuprinsul formularelor de contact este transmis automat și avem acces la el doar prin intermediul email-ului.

b) Furnizarea acestor informații ce au caracter personal se va face prin intermediul formularelor noastre de contact menționate anterior. Dvs. trebuie sa cunoașteți faptul ca aceasta cerință nu este de natură contractuală, însă vă informăm asupra faptului că rubricile marcate cu un asterisc (*) sunt rubrici obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informații pentru a răspunde solicitării lansate de dvs. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu completați aceste formulare. Cuprinsul formularelor de contact este transmis automat și avem acces la el doar prin intermediul email-ului.

c) puteți să alegeți sa ne trimiteți CV-ul dvs. (prin atașament la formularelor de contact din Conținutul Website-ului). În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta datele pe care ni le transmiteți Dvs. din CV-ul dvs. (nume, prenume, telefon, email, data nașterii, oraș de locuință, locurile de munca prezente și anterioare, perioadele lucrate, posturile de lucru ocupate, educația, perioada de studii, universități/licee absolvite, specializare/profil absolvit, limbi străine cunoscute și nivelul de cunoaștere, permisul de conducere existent sau nu. Cuprinsul formularului de contact și atașamentul este transmis automat și avem acces la el doar prin intermediul email-ului.

d) puteți să alegeți sa ne trimiteți ca Solicitant datele dvs. cu caracter personal prin completarea formularelor de contact din Conținutul Website-ului. În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta datele pe care ni le transmiteți în cuprinsul formularului (nume companie, numele persoanei de contact, numărul de telefon și e-mailul acestei persoane de contact, alte informații pe care ni le furnizați în cuprinsul mesajului). Cuprinsul formularelor de contact este transmis automat și avem acces la el doar prin intermediul email-ului.

e) Orice alte informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact din Conținutul Website-ului sunt la discreția dvs. Trebuie sa țineți cont de faptul că, dacă dvs. ne contactați via Website, noi vom păstra evidența acelei corespondențe. Cuprinsul formularelor de contact este transmis automat și avem acces la el doar prin intermediul email-ului.

f)     Vom colecta informații cu caracter personal atunci când vizitați Website-ul nostru. Website-ul www.aptet.ro conține cookie-uri pe care le putem stoca, astfel cum se precizează mai detaliat în Politica privind cookie-urile, pe care o poți accesa AICI

g)   Site-ul www.aptet.ro nu solicită copii după niciun fel de document ce include datele Dvs personale de tipul Cartea de Identitate, documente de studii, autorizații etc, ci doar CV-ul Dvs în formatul pe care Dvs alegeți să-l transmiteți, nefiind obligatoriu.

h)     Site-ul www.aptet.ro nu solicită în niciun caz posibil o cerere financiară/monetară pentru facilitarea serviciilor oferite și nici orice alte date ale unui cont bancar! Dacă sunteți de părere că ați fost victima unor astfel de escrocherii, vă recomandăm ferm să raportați incidentul autorităților locale.

4.3. Informații colectate via email:

a)   Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați Dvs. atunci când folosiți adresa noastră de email pentru a ne contacta, în special nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, oraș. Dvs. alegeți să împărtășiți aceste date cu noi în momentul în care ni le oferiți via email. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

b)   Dacă alegeți să ne furnizați informații ce au caracter personal prin intermediul e-mailului nostru trebuie să cunoașteți faptul că noi vom ține evidența corespondenței. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

c)   Dacă alegeți să ne furnizați informații ce au caracter personal prin intermediul e-mailului nostru, trebuie să cunoașteți faptul că, dacă solicităm alte informații suplimentare, aceasta cerință nu este de natură contractuală, însă avem nevoie de unele informații pentru a răspunde solicitării lansate de dvs. Dacă dvs nu sunteți de acord, vă rugăm să nu ni le transmiteți.

d)   puteți să alegeți sa ne trimiteți CV-ul dvs. prin atașament la e-mail sau în cuprinsul e-mailului. În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta aceste date din CV-ul dvs.: nume, prenume, telefon, email, data nașterii, oraș de locuință, locurile de munca prezente și anterioare, perioadele lucrate, posturile de lucru ocupate, educația, perioada de studii, cursuri, universități/licee absolvite, specializare/profil absolvit, limbi străine cunoscute și nivelul de cunoaștere, permisul de conducere existent sau nu.

e)   puteți să alegeți să ne trimiteți ca Solicitant datele dvs. cu caracter personal via email. În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta datele pe care ni le transmiteți prin e-mail: Nume companie sau date de identificare, numele persoanei de contact, datele de contact ale acesteia. Dvs ca Solicitant, în unele cazuri, trebuie să ne transmiteți și alte informații privind solicitarea dvs., necesare pentru a întocmi oferta (Ex. Denumire post vacant, număr de personal necesar, grila de salarizare, tip de contract etc.); aceasta cerință nu este de natură contractuală, însă avem nevoie de unele informații pentru a răspunde solicitării lansate de dvs. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

f)     În cazul Beneficiarilor, noi vom păstra evidența oricărei corespondențe. Vom stoca doar datele transmise ce ne ajuta în îndeplinirea Obiectului contractului. Dacă dvs. în calitate de Beneficiar nu sunteți de acord, va rugăm să nu ne transmiteți emailuri sau informații cu caracter personal.

g)   Orice alte informații cu caracter personal pe care ni le furnizati prin trimiterea e-mailului, prin cuprinsul sau atașamentele acelui email sau sunt la discreția dvs. Trebuie sa țineți cont de faptul că, dacă dvs. ne contactați via email, noi vom păstra evidența acelei corespondențe.

4.4. Informații colectate via telefon:

a)   Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați Dvs. via telefon atunci când folosiți numărul nostru de telefon pentru a ne contacta, în special număr de telefon, nume, prenume, adresa de e-mail, motivul contractării, în mod parțial sau total. Dvs. alegeți să împărtășiți aceste date cu noi (parțial sau total) în momentul în care ne contactați via telefon. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

b)     Dacă alegeți să ne furnizați informații ce au caracter personal prin intermediul telefonului, trebuie să cunoașteți faptul că noi vom ține evidența corespondenței. Dacă dvs nu sunteți de acord, vă rugăm să nu ni le transmiteți.

c)     Dacă alegeți să ne furnizați informații ce au caracter personal prin intermediul telefonului trebuie sa cunoașteți faptul că, dacă solicităm alte informații suplimentare, aceasta cerință nu este de natură contractuală, însă avem nevoie de unele informații pentru a răspunde solicitării lansate de dvs. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

d)   , în lipsă de altă posibilitate în mod electronic, puteți să alegeți să vă oferim suport și să vă ajutăm să completați CV-ul dvs. În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta aceste date din CV-ul dvs.: nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii, oraș de locuință, locurile de munca prezente și anterioare, perioadele lucrate, posturile de lucru ocupate, educația, perioada de studii, cursuri, universități/licee absolvite, specializare/profil absolvit, limbi străine cunoscute și nivelul de cunoaștere, permisul de conducere existent sau nu. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

e)     puteți să alegeți să ne trimiteți ca Solicitant datele dvs. cu caracter personal via telefon. În acest caz, dvs. ne veți transmite și vom colecta datele pe care ni le transmiteți: Nume companie sau date de identificare, numele persoanei de contact, datele de contact ale acesteia. Dvs ca Solicitant, în unele cazuri, trebuie să ne transmiteți și unele informații suplimentare privind solicitarea dvs., necesare pentru a întocmi oferta (Ex. Denumire post vacant, număr de personal necesar, grila de salarizare, tip de contract etc.); aceasta cerință nu este de natură contractuală, însă avem nevoie de unele informații pentru a răspunde solicitării lansate de dvs. Dacă dvs nu sunteți de acord, va rugăm să nu ni le transmiteți.

f)   În cazul Beneficiarilor, noi vom păstra evidența oricărei corespondențe. Vom stoca doar datele transmise telefonic ce ne ajuta în îndeplinirea Obiectului contractului. Dacă dvs. în calitate de Beneficiar nu sunteți de acord, va rugăm să nu ne transmiteți telefonic aceste informații.

g)   Orice alte informații cu caracter personal pe care ni le furnizați prin telefon sunt la discreția dvs. Trebuie să țineți cont de faptul că, dacă dvs. ne contactați via telefon noi vom păstra evidența acelei corespondențe.

4.5. Informații colectate contractual:

a)   Vom colecta contractual doar informațiile Beneficiarilor, atât în momentul semnării contractului între părți, cât și pe parcursul desfășurării activității ce face obiectul contractului.

b)   Beneficiarul are aceasta calitate doar în momentul în care este semnat de comun acord un contract între părți. Până în acel moment acesta are calitatea de Solicitant, calitate descrisă în cuprinsul prezentei Politici.

c)   Solicitantul ne transmite date necesare pentru întocmirea cuprinsului contractului și vom colecta informațiile: Denumire societate, adresa sediu social, CUI, număr de ordine în registrul comerțului, cont bancar și denumire bancă, numele reprezentantului legal și calitatea acestuia, numele și prenumele persoanei de contact, precum și nr de telefon și adresa de email. Aceste informații sunt necesare, iar dacă nu doriți să le furnizați nu vom putea încheia un acord legal. În momentul în care contractul este semnat, acest Solicitant devine BENEFICIAR. Aceste informații nu sunt stocate, astfel că, în cazul în care nu se ajunge la un acord și nu se mai semnează contractul, datele transmise de Solicitant, menționate la acest punct, nu sunt stocate pentru ca nu sunt necesare.

d)   Pentru protejarea acestor date ale Dvs. în calitate de Beneficiar, am introdus o clauză de confidențialitate,  descrisă în contractul semnat între părți, la care dvs ca Solicitant aveți acces înainte de semnarea efectiva a contractului. Dacă dvs, în calitate de Solicitant, nu sunteți de acord cu cele menționate în contract, vă rugăm să nu semnați.

e)   Vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați Dvs. în calitate de BENEFICIAR pentru îndeplinirea obiectului contractului. Dvs. alegeți să împărtășiți aceste date cu noi (parțial sau total). Dacă dvs nu sunteți de acord, vă rugăm să nu ni le transmiteți.

f)     Orice alte informații cu caracter personal pe care ni le furnizați prin contract, altele decât cele necesare pentru încheierea unui acord, sunt la discreția dvs.

4.6. Informații colectate automat:

4.6.1.  În unele cazuri, colectăm automat anumite tipuri de informații, atunci când vizitezi Website-ul nostru.

4.6.2. Tehnologiile automatizate pot include folosirea de server de web pentru a colecta adrese IP și cooki-uri. Colectarea acestor informații ne va permite să înțelegem mai bine și să îmbunătățim performanța, gradul de utilizare și eficiența a Website-ului, precum și să măsoare eficiența activităților noastre de marketing.

4.6.3. Mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website-ul nostru găsești prin consultarea documentului Politică privind cookie-urile, pe care îl poți accesa AICI.

Art 5. Scopul și modul în care utilizăm informațiile dvs cu caracter personal

5.1. Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi colectate și vor fi gestionate de noi cu următoarele scopuri:

a)   pentru a răspunde la cererilor sau întrebărilor Dvs. atunci când ne contactați via Website, email sau telefon.

b)   pentru a vă transmite în viitor alte informații care vă pot interesa (spre exemplu, în cazul Candidaților, informații legate de noi locuri de munca vacante în cadrul companiilor reprezentate de Beneficiari, în domeniile pe care Dvs. ni le transmiteți ca fiind relevante pentru Dvs.)

c)   pentru a analiza compatibilitatea cu cerințele posturilor, transmise de către angajator, luând în considerare locurile de munca vacante în cadrul companiilor partenere.

d)   pentru a face un sumar, transpunând datele într-un Profil de angajare (un CV personalizat), în momentul în care îl recomandăm Beneficiarului, însă doar dacă compatibilitatea cu postul vacant este dată și doar dacă este furnizat acordul dvs de trimitere.

e)   pentru a întocmi și a transmite o ofertă în cazul Solicitanților.

f)     pentru a îndeplini obiectul contractului, în cazul Beneficiarului.

5.2. Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi utilizate în modurile descrise mai sus și sunt permise de legea aplicabilă privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, fiind:

a) necesare în urmărirea scopurilor, expuse mai sus, iar interesele dvs. de confidențialitate nu prevalează asupra acestora. sau

b)   necesare pentru interesele noastre legitime, iar interesele dvs. de confidențialitate nu prevalează asupra acestora. sau

c)   necesare în unele dintre cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile de natură legală sau de reglementare, (ex – prezentarea de informații către autoritățile competente, organismele guvernamentale sau de reglementare); sau

d)   necesare în unele dintre cazuri pentru îndeplinirea unei sarcini de interes public; sau

e)   necesare când folosim unele categorii speciale de informații cu caracter personal, fiind necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturilor în justiție și/sau în cazul în care prelucrarea se referă la informațiile cu caracter personal ce se află, în mod evident, în domeniul public; sau

f)     necesare în circumstanțe limitate, fiind procesate doar cu consimțământul dvs. pe care noi îl obținem periodic, (ex – dacă dvs ne transmiteți și optați să primiți în viitor informații cu legate de noi oportunități de angajare compatibile cu criteriile dvs de căutare a unui loc de munca și în domeniile de interes pentru dvs..

5.3. SC Aptet HR SRL nu ia decizii automate bazate doar pe procesări automate (inclusiv prin crearea de profiluri), sau care produc efecte juridice în ceea ce vă privește pe dvs. sau care vă afectează semnificativ pe dvs. în moduri similare.

 Art 6. Timpul/Perioadele de păstrare a informațiilor Dvs.

 6.1. SC Aptet HR SRL declară faptul că perioadele de păstrare a informațiilor dvs. cu caracter personal depind de scopul în care sunt procesate aceste informații cu caracter personal transmise de dvs. Nu se pot evidenția într-un format rezonabil de inteligibil în cadrul acestei Politici de confidențialitate aceste perioade de păstrare a informații cu caracter personal transmise de dvs., fiind perioade diferitele de păstrare a informațiilor cu caracter personal și fiind scopuri diferite pentru care au fost transmise.

6.2. Criteriile noastre stabilite în prezenta politică sunt utilizate pentru a determina perioada de păstrare aplicabilă în fiecare dintre cazuri și atestă faptul că vom păstra informațiile dvs. cu caracter personal atâta timp cât:

  Dvs. ați consimțit/v-ați dat acordul

  Ne sunt necesare în scopul respectiv pentru care au fost transmise

   Ne sunt necesare pentru desfășurarea relației de afaceri cu dvs.

   Ne sunt necesare pentru îndeplinirea obiectului unui contract semnat

    Ne sunt necesare fiind impuse de legile aplicabile privind păstrarea informațiilor.

Art 7. Furnizarea informațiilor Dvs cu caracter personal către terți

7.1 SC Aptet HR SRL transmite/divulgă informațiile dvs. cu caracter personal către terți doar în următoarele situații:

a) În cazul Candidaților – Către Beneficiar/Beneficiari (compania/companiile angajatoare), în momentul în care dvs. vă exprimați acordul în urma interviului ca noi să trimitem Profilul dvs către aceștia. Acești destinatari au obligații contractuale de confidențialitate pe care vor respecta și vor folosi informațiile dvs. doar în scopul în care le-au fost furnizate, respectiv ocuparea postului de lucru vacant. Am încheiat un acord un ”CONTRACT DE RECRUTARE” cu aceștia,  pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal continuă să fie supuse unui nivel adecvat de protecție. Asemenea, dacă este necesară o evaluare tehnică, Beneficiarul poate transmite aceste informații către un terț abilitat (ex.Șeful de departament pentru a evalua abilitățile dvs. tehnice în calitate de Candidat, pentru ocuparea locului de muncă) sau în cazul angajării Dvs – către departamentul desemnat cu administrarea/ de personal.

b) În cazul tuturor persoanelor și entităților care ne-au furnizat date personale – Către furnizorii de servicii suport, contractanți și agenți, doar în situații excepționale, în măsura în care contractăm / angajăm alte societăți și / sau persoane fizice autorizate din România pentru a îndeplini diferite funcții în numele nostru (ex – Specialiști recrutare, traineri, consultanți în carieră, specialiști team building  etc.). Acești destinatari/furnizori vor avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal pentru buna desfășurare a activității obiect și pentru a-și îndeplini funcțiile pentru care au fost contractați, pot avea acces la aceste informații. Acestora nu li se permite să utilizeze informațiile în nume propriu, decât în scopul pentru care acestea au fost furnizate de dvs. Acești destinatari au obligații contractuale de confidențialitate pe care vor respecta.

c)   În cazul tuturor persoanelor și entităților care ne-au furnizat date personale – Către furnizori, contractanți și agenți, în situații excepționale, în măsura în care contractăm / angajăm alte societăți și / sau persoane fizice autorizate din România pentru a îndeplini diferite funcții în numele nostru (ex – găzduirea și/sau menținerea Conținutului Website-ului nostru, furnizarea anumitor funcții cuprinse în Website etc.). Acești destinatari nu vor avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal, însă, în măsura în care solicită să intre în contact cu acestea pentru buna desfășurare a activității obiect și pentru a-și îndeplini funcțiile pot avea acces la aceste informații. Acestora nu li se permite să utilizeze informațiile, indiferent de cazuri. Acești destinatari au obligații contractuale de confidențialitate pe care vor respecta.

d)   În cazul tuturor persoanelor și entităților care ne-au furnizat date personale – Către autoritățile guvernamentale și/sau de aplicare a legii în măsura în care considerăm prin liberă alegere că este obligația noastră să întreprindem această acțiune.

Art 8. Stocarea și procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal.

8.1. Stocăm aceste date electronic: Toate informațiile personale colectate de noi și datele ce rezulta din acestea sunt stocate în programe specializate de tip text, fișiere de tip folder sau fișiere de tip foi de calcul. Laptopurile/calculatoarele și/sau instrumentele electronice de lucru sunt protejate prin parole.

8.2. Unele date cu caracter personal sunt stocate fizic, acestea reprezentând documente semnate în original care ne ajută să ne desfășurăm legal activitatea (ex. Contractele de recrutare în cazul Beneficiarilor). Aceste date sunt protejate fizic, conform legii.  

8.3. Ne străduim să luăm absolut toate măsurile necesare, în mod rezonabil și legal, pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal sunt tratate cu seriozitate, în siguranță și în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate.

8.4. Așa cum menționăm și în art. 7, furnizăm (doar dacă este cazul) informațiile dvs. următoarelor categorii:

a) Către furnizori, contractanți sau agenți terți, în situații excepționale, atunci când contractăm/angajăm alte societăți și/sau persoane fizice autorizate din România pentru a îndeplini diferite funcții în numele nostru. Informațiile dvs. cu caracter personal rămân sub controlul nostru și le oferim acces doar în măsura în care situația o impune pentru a-și îndeplini funcțiile și nu li se oferă permisiunea să folosească aceste date. Acești destinatari au obligații contractuale de confidențialitate pe care vor respecta.

b)   Beneficiari, în cazul Candidaților. Am încheiat un acord numit ”CONTRACT DE RECRUTARE” cu aceștia,  pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal continuă să fie supuse unui nivel adecvat de protecție.

c)   Către autoritățile guvernamentale și/sau de aplicare a legii în măsura în care considerăm prin liberă alegere că este obligația noastră să întreprindem această acțiune.

 Art 9. Datele transferate în afara Uniunii Europene

 9.1. În funcție de natura solicitării dvs., informațiile dvs. cu caracter personal pot fi transferate și procesate în una sau mai multe țări, din interiorul sau din afara Uniunii Europene.

9.2. În măsura în care va exista acest caz, noi vom transfera datele dvs. în afara UE numai în țări despre care Comisia Europeană consideră că vă oferă un nivel adecvat de protecție, și/sau în cazul în care noi am instituit măsuri de protecție corespunzătoare pentru a căuta să păstrăm confidențialitatea informațiilor dvs. cu caracter personal.

9.3. Vă vom anunța asupra țărilor în care vă transferăm datele atunci când vom identifica nevoia de a le transfera și le vom transmite numai și numai cu acordul dvs și în scopul în care au fost preluate!

 Art 10. Securitatea datelor cu caracter personal

 10.1. Fizic: Laptopurile/calculatoarele și/sau instrumentele electronice de lucru, precum și documentele fizice, sunt protejate personal.

10.2. Toate informațiile personale colectate de noi și datele ce rezulta din acestea sunt stocate în programe specializate de tip text, fișiere de tip folder sau fișiere de tip foi de calcul, protejate prin parole cu acces unic.

10.3. SC Aptet HR SRL se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile cu caracter personal și ne străduim să luăm absolut toate măsurile necesare, în mod rezonabil și legal, pentru a ne asigura că informațiile dvs. cu caracter personal sunt în siguranță și folosite în mod autorizat.

 10.4. Dvs. trebuie să știți, să conștientizați și să înțelegeți faptul că:

a)   transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură și că noi nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal transmise Website-ului sau oricărui terț;

b)   orice transmitere de informații este pe propriul dvs. risc și că noi vom folosi proceduri stricte de natură operațională și organizațională, precum și măsuri de securitate tehnice corespunzătoare pentru preveni orice acces, modificare, ștergere sau transmitere neautorizată a acestor informații cu caracter personal.

Art 11. Drepturile dvs.

 11.1. Dvs. trebuie să vă cunoașteți drepturile, în temeiul legilor aplicabile din domeniul protecției datelor. Acestea sunt:

a) Dreptul de a fi uitat/de a vi se șterge datele: În anumite circumstanțe, dvs aveți dreptul de a solicita și de a vi se șterge datele cu caracter personal. Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, iar noi vom evalua îndeplinirea cererii dvs. Acest drept se supune oricăror drepturi sau obligații legale potrivit cărora poate fi necesar să păstrăm datele. Pentru situațiile în care, conform legii, stabilim că solicitarea dvs. de a vi se șterge informațiile cu caracter personal trebuie să fie respectată, SC Aptet HR SRL va îndeplini acest lucru fără întârzieri nejustificate.

b)   Dreptul de a accesa și de a obține o copie a informațiilor dvs. cu caracter personal: Noi vă confirmăm primirea prin e-mail a CV-ului și sau a altor informații personale transmise de dvs.. Aveți dreptul să solicitați și dvs. confirmarea dacă procesăm oricare dintre informațiile dvs. cu caracter personal. Dacă este cazul, puteți avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal și la anumite informații referitoare la modul în care acestea sunt procesate. În unele cazuri, dvs.ne puteți cere să vă furnizăm o copie electronică a informațiilor dvs..

c)   Dreptul de a vă corecta / rectifica informațiile cu caracter personal: Puteți solicita actualizarea sau corectarea acestor informații dacă puteți demonstra că au intervenit modificări privind informațiile cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. și care nu mai sunt corecte din cauza modificărilor.

d)  Dreptul de a restricționa: În anumite circumstanțe, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, în anumite cazuri, o astfel de restricționare a prelucrării poate limita serviciile pe care le puteți primi de la noi.

e) Dreptul de a obiecta: În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe interesul nostru legitim, aveți dreptul să obiectați la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, făcând referire la situația dvs. particulară în care va aflați.

f)   Dreptul de a vă retrage consimțământul: Dacă procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs., aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective.

g) Dreptul la portabilitate: Aveți posibilitatea să ne cereți să vă transmitem datele cu caracter personal către un alt operator, dacă ne-ați furnizat datele într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit. (ex. CV).

h) Dreptul de a depune o plângere: Puteți formula plângeri referitoare la procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal la autoritatea competentă, și anume Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (dataprotection.ro)

11.2. Pentru a vă exercita drepturile, ne puteți contacta prin adresarea unei cereri scrise la următoarea adresă: office@aptet.ro. SC Aptet HR SRL va răspunde cererii dvs. imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea acesteia.

11.3. Potrivit legislației aplicabile, SC Aptet HR SRL vă oferă în mod gratuit, accesul și/sau obținerea copiilor privind datele cu caracter personal doar pentru primele 3 (trei) solicitări de același tip referitoare la aceleași informații, altfel accesul și/sau obținerea copiilor se va face contra unui cost, pe care îl evaluăm la 50 Euro / cerere, această sumă putând fi actualizată. 

 Art 12. Modificările aduse Politicii de confidențialitate

 12.1. Condițiile prezentei Politici se pot modifica în mod periodic. Vom publica orice modificări substanțiale aduse Politicii prin intermediul unor notificări corespunzătoare, fie pe acest Website-ul www.aptet.ro, fie utilizând alte canale de comunicare. Când vom face modificări la această Politică, vom revizui data actualizării de la începutul acestui document.

Art 13. Principiile noastre

13.1. SC Aptet HR SRL și-a luat angajamentul să vă respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

13.2. Am inclus principalele noastre angajamente privind Protecția Datelor pe site-ul nostru www.aptet.ro. Urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem!

 

Ai întrebări?

Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să iți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

Scroll to top