office@aptet.ro        +40 733 388 815

Povestea unui Recruiter

Povestea unui Recruiter

‘A fost odată ca niciodată un Recruiter. Acesta era ghidat de un Angajator cu reguli stricte, care voia doar cei mai buni candidați.

Ascultând toate cerințele Angajatorului, Recruiterul decide să pornească într-o aventuroasă călătorie spre necunoscut, înarmat cu un JD și multa dorință. În călătoria sa, întâlnește la un moment dat un aliat care se hotărăște să îl ajute - Tehnologia. Aceasta ii pune la dispoziție armata lui de tehnologii noi, conduse de Generalul LinkedIn.

În drumul său greu, întâlnește zece Candidați cu care își petrece câteva ore discutând. Își dorește să identifice pe aceia care îndeplinesc principalele cerințe ale Angajatorului, dar și pe cei care sunt dispuși să se întoarcă cu el din călătorie, să îl cunoască pe Angajator.

După câteva zile, Recruiterul se întoarce la curtea angajatorului cu cinci Candidați potriviți pentru acesta. Angajatorul îi supune la probe grele timp de 3 zile și se decide asupra unui Candidat potrivit pentru a se integra cu ceilalți Angajați ai săi.

Candidatul acceptă să rămână în curtea Angajatorului și primește distincția de Angajat.

După o perioadă scurtă de probă, Angajatorul și Angajatul decid să colaboreze împreună. Recruiterul este mulțumit de rezultatele călătoriei sale și rămâne în zonă pentru a acorda orice ajutor și suport pentru aceștia.

Povestea continua până în zilele noastre…’

Vino să îți scriem și povestea ta!

Scroll to top