office@aptet.ro        +40 733 388 815

Recrutare “Domeniul IT”

Beneficiile colaborării

Echipa noastră de profesioniști în HR se implică benefic între resursele umane și managementul companiei, asigurând eficiența colaborării. Economisești timp și resurse prin externalizarea serviciului de recrutare, iar candidații au deschidere mai mare către intermediari și discuta mult mai liber în cadrul interviurilor.
Ne sunteți parteneri, nu clienți, astfel că toate proiectele în care ne implicăm sunt tratate la nivel individual. Stabilim împreună mai puține reguli, dar mai multe principii și construim parteneriate pe termen lung, contribuind activ la dezvoltarea și implementarea strategiilor organizaționale de creștere a echipei.
Primiți și garanție pentru serviciile de recrutare oferite și beneficiați de o perioada de recrutare eficientă!

Proceduri de lucru

Stabilim împreună criteriile și completăm ghidul de recrutare și selecție, iar mai apoi implementăm strategia de marketing pentru promovarea postului;
Întreprindem căutarea celor mai potriviți candidați pentru post pe canalele specializate din rețea.
Efectuăm selecția, interviurile inițiale și evaluăm compatibilitatea candidatului cu cerințele postului;
Conturăm pofilul individual al candidaților pe care îi recomandăm pentru post și va transmitem lista scurtă pentru a va decide; În cazul în care nici un candidat aflat pe lista scurtă nu corespunde criteriilor dumneavoastră efectuăm alte căutări;
În cazul în care încetați colaborarea cu candidatul recrutat de noi, vom efectua înlocuire, fără alte costuri suplimentare.

Solicită aici serviciul de Recrutare în "Domeniul IT"

  Întrebări frecvente

  Acest serviciu presupune recrutarea pe diferite poziții din domeniul IT, în funcție de tehnologiile solicitate. Acest tip de recrutare presupune contactarea directa a pofilelor de candidați, în funcție de cerințele postului.

  Exemplu de posturi: Java Developer, PHP Developer, C# Developer, .NET Developer etc.

  Suntem specializați în toate domeniile de activitate. În funcție de domeniul în care este încadrat postul vacant din cadrul companiei dvs, vi se alocă un consultant specializat în recrutarea pe domeniul respectiv.

  Agenția de recrutare are rolul de a desfășura un proces complex de recrutare și selecție, în vederea găsirii de noi angajați pentru compania dumneavoastră. Acționăm că intermediari, astfel că toți candidații cu care intrăm în contact sunt mult mai deschiși și în discuții și au mai multă încredere să transmită informații complete.

  Așa cum dumneavoastră sunteți specializați în serviciile pe care le oferiți, noi suntem specializați în domeniul recrutării de personal. Cu ajutorul nostru va cresc considerabil șansele de a găsi candidați care corespund profilului dorit. Ținem foarte mult să lucrăm cu parteneri transparenți,  care apreciază omul în esența sa. Asemenea, economisiți cea mai importantă resursă – timpul; veți primi doar profiluri de candidații care sunt compatibili cu postul de muncă vacant.

  Nu există un cost general. Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de dificultatea postului. Ofertele de recrutare sunt transmise imediat ce ne oferiți informațiile complete despre postul vacant.

  Nu, comisioanele sunt strict bazate pe succes (la angajarea candidatului recomandat de noi).

  Așa cum un loc de muncă nu este la fel ca altul, nici procesul nostru de recrutare nu este general. Etapele noastre variază în funcție de natura proiectului activ.

  Nu, costul de recrutare este bazat doar pe succes (la angajarea persoanei recomandate de noi) și se aplică o singură dată.

  Pentru fiecare post în parte se oferă o garanție de înlocuire, aplicabilă o singura dată. Indiferent de motivele pentru care încetează colaborarea, candidatul este înlocuit în mod gratuit. Perioada de garanție este stabilită în funcție de post și este inclusă în Contractul de Recrutare semnat între părți.

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top