Senior Java Developer – Timișoara

Despre post

> Localitate: Timișoara, Zona Iosefin

> Program: 8 ore / zi, Luni-Vineri

> Contract: CIM direct cu angajatorul sau colaborare PFA

> Proiect: BMW Germania, dezvoltare și mentenanță software

> Beneficii: Pachetul salarial se negociază direct cu angajatorul în urma unei testări tehnice

> Tehnologii principale necesare: Java (8, 13, 15), JEE 7, Spring, JUnit, Jenkins, Jira

> Cunoștințe secundare: Databases (PostgreSQL, Oracle),Web Servers: Payara & Apache Tomcat, Aws SQS, Angular 10/JS frontend – npm, nodeJs, microservices architecture, Docker, Kubernetes, OpenStack, JMS, WireMock, SonarQube, Dynatrace, Maven, Nexus, Spring boot, GitLab Prometheus, Kibana,Kafka, Bitbucket, Confluence, ITSM Suite, MQs, Prometheus, Lambda Functions, Grafana, Apache Web Server, Nginx, Nagios Monitoring.

>  Responsabilități: Dezvoltare și testare în fază incipientă prin preluarea informațiilor de la coordonatorii de proiect din Germania. Proiectul este BMW global pentru dezvoltarea testării mașinilor noi

>  Cerințe:

  • Experiență relevantă ca Java Developer, nivel de senioritate Middle sau Senior
  • Studii superioare relevante în domeniul IT (finalizate sau în curs de finalizare)
  •  Limba Engleză – nivel avansat
  •  

Aplică aici:
  Întrebări frecvente

  Dispunem de o paletă largă de locuri de muncă. Pentru a consulta locurile de muncă disponibile în acest moment accesează secțiunea Carieră.

  Este necesar să aplici CV-ul tău la locurile de muncă vacante. Ai următoarele variante:

  -Aplici prin formularul de contact pe care îl regăsești la fiecare post prezentat în secțiunea carieră;

  -Ne transmiți CV-ul tău direct pe mail;

  -Dacă nu ai un CV, îl putem completa împreună telefonic.

  Serviciile noastre nu presupun căutarea de locuri de muncă pentru candidați, însă sigur că te putem ajuta să te orientezi către un alt loc de muncă.

  Nu, este un serviciu gratuit noi nu percepem comisioane de la candidații pe care îi recomandăm la un loc de muncă.

  Nu stocăm CV-uri care nu vin prin aplicare directă la locurile de muncă prezentate în secțiunea Carieră.

  CV-ul trimis de tine este vizualizat de către HR Recruiterul care se ocupă de postul la care ai aplicat. Confidențialitatea este dată și poți citi mai multe informații despre Protecția datelor personale în Politica de Confidențialitate

  Ne place să fim în mișcare! Procesul nostru de recrutare durează maxim 2 zile lucrătoare. Interviurile finale cu angajatorii pot varia la nivel de timp în funcție de disponibilitatea acestora, însă în general media este de 7 zile lucrătoare.

  Vei primi un mesaj de confirmare via email în momentul în care CV-ul tău este primit. Vom analiza eligibilitatea profilului tău pentru proiectul vizat și ulterior vom reveni cu un răspuns în maxim 2 zile lucrătoare  în cazul în care candidatura ta corespunde.

  Da, atâta timp cât cerințele postului respectiv sunt îndeplinite, poți aplica la orice post deschis.

  Vei primi un mesaj de confirmare via email în momentul în care CV-ul tău este citit, alături de informațiile privind etapa următoare. Doar în măsura în care vei corespunde criteriilor de selecție te vom contacta în maxim 2 zile lucrătoare pentru un interviu telefonic.

  Da. Aptet HR se implică activ în integrarea pe piața muncii a persoanelor fără experiență, având chiar proiecte pentru elevii de liceu (Program Dual). Pentru a consulta locurile de muncă disponibile în acest moment accesează secțiunea Carieră.

  Ne poți întreba telefonic la numărul +40 733 388 815 sau via email la office@aptet.ro

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top