office@aptet.ro        +40 733 388 815

Proofreading & Redactare de CV Personalizat

Bun venit și felicitări!

Dragă TU,


Te întrebi de ce te felicit deja? Poate crezi că nu ai făcut nimic special, însă dacă ai ajuns la această pagină, înseamnă că faci parte din categoria oamenilor care știu că nu doar angajatorii trebuie să fie pregătiți pentru candidații care participă la un interviu de angajare.

Noi suntem Aptet HR, o echipă de specialiști în domeniul resurselor umane. Din 2016 am început să fim o sursă de inspirație pentru domeniul în care activăm, să abordăm interacțiunea raportându-ne la un context personal și la particularități individuale. Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate.

Știm că în această perioadă de incertitudine ești mai atent la bugetul tău, așa că ne-am pregătit intens astfel încât să se merite toți banii pe care îi investești în tine, în cariera ta. Poate nu ajungem să ne cunoaștem direct, așa că vreau să profit de faptul că ești acum aici pentru a-ți spune ceva: ești un om unic. Amintește-ți cine ești cu adevărat în interiorul tău, nu cine ți s-a spus că trebuie să fii.

Felicitări pentru că investești în tine ca om și în cariera ta!

Modele de CV din care poți alege

Redactare de CV personalizat

Servicii rapide de concepere a CV-ului tău

Serviciul de Redactare CV presupune conceperea CV-ului tău, pregătit pentru a aplica la locurile de muncă dorite.
Privește-ți CV-ul ca pe cartea ta de vizită, ca pe prima impresie pe care tu o lași Recrutorului. CV-ul tău poate să fie în avantajul sau în dezavantajul tău atunci când aplici pentru un loc de muncă, astfel ca îți recomandăm să lași pe mâna Recruitorului Aptet HR redactarea CV-ului tău.

Modele de CV

CV-ul tău trebuie să se diferențieze de al celorlalți candidați ca să ajungă în mâinile Recrutorului și să-i trezească interesul de a te cunoaște. Am creat pentru tine 5 modele de CV pe care sa le avem ca bază de pornire în conceperea CV-ului tău. Poți inclusiv să ne transmiți un cod de culoare dorit. 

Nu ești convins să investești în serviciul de Concepere CV Personalizat?

Statistica oferită de site-ul  hipo.ro ne arată că un Recruiter primește pentru un post vacant în medie 250 de CV-uri. Timpul mediu petrecut pentru a citi un CV este de doar 6 secunde.  Cum te diferențiezi tu de ceilalți aplicanți în acele 6 secunde!?

Pachetul include:

– 48 h Timp de finalizare

3 modificări gratuite în decursul unui an

1 fișierul final în format PDF

– 1 Consultant HR alocat

Entry Level
(fără experiență sau studenți)

RON
0

Profesional
(experiență până la 10 ani)

RON
0

Expert
(experiență de +10 ani)

RON
0

Solicită aici serviciul


  Redactare de Scrisoare de Intenție

  Ce este Scrisoarea de intenție?

  Scrisoarea de intenție este documentul care, alături de CV, te poate recomanda pentru un anumit loc de muncă. Indiferent de postul pentru care aplici, în scrisoarea de intenție trebuie să se regăsească o structură de elemente, să fie completa și să nu repete informațiile pe care le conține CV-ul.

  Pachetul include:

  – 48 h Timp de finalizare

  1 fișierul final în format PDF

  – 1 Consultant HR alocat

  Entry Level
  (fără experiență sau studenți)

  RON
  0

  Profesional
  (experiență până la 10 ani)

  RON
  0

  Expert
  (experiență de +10 ani)

  RON
  0

  Solicită aici serviciul

   Proofreading CV

   Ce înseamnă Proofreading?

   Serviciul de Proofreading CV presupune verificarea și corectarea traducerilor și scrierilor deja efectuate de către tine.
   După ce îți redactezi sau traduci CV-ul în limba dorită, pot apărea erori de limbaj, de formulare sau de scriere. De cele mai multe ori, autorul textului nu percepe aceste erori și este nevoie ca o persoană specializată, din exterior, să preia textul de la zero și să îl citească la fel cum l-ar citi Recrutorul.
   Proofreading-ul presupune evidențierea acelor erori de limbaj, de formă, dar și de redactare. Consultantul HR, datorită pregătirii de specialitate și a experienței sale, identifică erorile și reformulează textul, astfel încât acesta să primească forma corespunzătoare, identificând unde este necesară intervenția.

   Nu ești convins să investești în serviciul de Proofreading?

   Statistica oferită de site-ul careerbuilder.com ne arată că 61% dintre Recruiteri vor refuza instant CV-ul unui candidat pentru ca are greșeli de redactare sau de gramatică.
   Privește-ți CV-ul ca pe cartea ta de vizită, ca pe prima impresie pe care tu o lași Recrutorului. CV-ul tău poate să fie în avantajul sau în dezavantajul tău atunci când aplici pentru un loc de muncă!

   Pachetul include:

   – 48 h, 24 h sau 6 h Timp de finalizare

   1 fișierul final în format PDF

   – 1 Consultant HR alocat

   48 h Timp de finalizare

   RON
   0

   24 h Timp de finalizare

   RON
   0

   6 h Timp de finalizare

   RON
   0

   Solicită aici serviciul
    Testimoniale

    Identificăm fiecare solicitant prin unicitatea lui, prin esența sa de om, și îi înțelegem nevoia individuală. Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate.  Nu dorim doar să livrăm un serviciu, ci să îți oferim cea mai bună soluție adaptat la nevoia ta, astfel că depășim barierele unui parteneriat formal și facem  împreună o echipă cu scop comun!

    Ne place să povestim la o cafea despre serviciile suport pe care le oferim și să identificăm împreună, ca echipă, ce soluții există pentru tine și cariera ta. 

    “Am optat pentru serviciul de Redactare a CV-ului meu din dorința de a avea un specialist în domeniul resurselor umane care să mă ajute să lucrez la prezentarea mea profesională. Sunt mai mult decât mulțumit de rezultatul final, pe lângă faptul că am economisit foarte mult timp. Consultantul Aptet HR cu care am lucrat a fost foarte prompt și a înțeles cu exactitate ceea ce mi-am dorit să transpun în prezentarea mea profesională.”

    Bogdan D.
    General Manager - București

    “Chiar dacă de cele mai multe ori considerăm că noi putem face cel mai bine un lucru, trebuie să recunoaștem că nu e mereu așa. Am fost mai mult decât mulțumită de CV-ul personalizat pe care l-am primit: mult mai vizibil și ușor de citit. Cu siguranță o să aplic cu mai multă încredere acum că am un CV profesional. Mulțumesc mult!”

    Lavinia S.
    Data Marking Engineer - Timișoara

    “Loredana mi-a fost un real suport în reactualizarea CV-ului. Am simțit-o ca pe o prietenă bună care a putut empatiza și s-a pliat foarte bine pe personalitatea și pe nevoile mele. I-am oferit încrederea să se “joace” și sunt foarte mulțumită de rezultatul final. Un CV foarte bine realizat, de la alegerea fontului la conținut. M-am simțit foarte confortabil și îi mulțumesc pentru deschidere și feedback-urile pline de sens în direcția pe care doresc să o urmez.”

    Bianca C.
    Consultant Vânzări - Galați

    “Vin dintr-o altă țară în care CV-urile au o altă structură față de cele din România. Am ajuns astfel să apelez la serviciul de redactare a CV-ului. Printre punctele forte pot enumera rapiditatea cu care primești serviciul, CV-ul foarte ușor de parcurs și prețul foarte ok. Asemenea, am fost abordat prompt și deschis, a fost o interacțiune foarte bună. Vă mulțumesc încă odată!”

    Alexander W.
    Service Delivery Manager - București

    “Toți simțim nevoia, în anumite momente ale vieții, să primim sfaturi și ajutor de la oameni, iar Aptet HR a fost un real folos pentru mine. Cu ajutorul Loredanei am realizat un CV personalizat, clar și bine structurat, care mă reprezintă și îmi dă încredere în mine. Recomand cu toată încrederea!”

    Luiza I.
    Student - Suceava

    “Formatul CV-ului chiar mi-a fost de ajutor pentru că simplitatea modului în care au fost expuse informațiile necesare angajatorului, stabilindu-se detaliile relevante, cu adevărat importante, a fost observată și apreciată.”

    Alin D.
    Specialist Investiții Bursiere - București

    “Chiar este un super CV, scurt și la obiect, ce a avut la bază o discuție foarte prietenoasă cu o persoană cu adevărat profesionistă. Știu că mulți dintre noi întâmpinăm probleme când vine vorba de expunerea competenței noastre profesionale, iar acesta este un motiv pentru care aș recomanda și prietenilor.”

    Mădălina J.
    Hardware Engineer - Timișoara

    “Serviciul de redactare CV al Aptet HR este o idee inovativă ce vine în ajutorul oamenilor pentru a-și găsi mult mai ușor job-ul mult visat! Consider că un CV personalizat, cu o structura bine gândită, al cărui conținut este simplu, face ca acesta să fie mult mai ușor de parcurs. Am apelat la acest serviciu tocmai din considerentele enumerate anterior și am fost surprinsă într-un mod foarte plăcut de profesionalismul celor de la Aptet HR.”

    Ioana F.
    HR Specialist - Arad

    “Vreau doar să vă mulțumesc pentru CV, este mai mult decât m-a așteptat; este un CV ce mă caracterizează ca persoană, un CV simplu și la subiect, dar care iese în evidență de câte ori este cazul.”

    Raul P.
    Test Development Engineer - Timișoara

    Ai întrebări?

    Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

    Scroll to top