office@aptet.ro        +40 733 388 815

Proofreading & Redactarea Contului de LinkedIn

Bun venit și felicitări!

Dragă TU,

Te întrebi de ce te felicit deja? Poate crezi că nu ai făcut nimic special, însă dacă ai ajuns la această pagină, înseamnă că faci parte din categoria oamenilor care știu că nu doar angajatorii trebuie să fie pregătiți pentru candidații care participă la un interviu de angajare.
Noi suntem Aptet HR, o echipă de specialiști în domeniul resurselor umane. Din 2016 am început să fim o sursă de inspirație pentru domeniul în care activăm, să abordăm interacțiunea raportându-ne la un context personal și la particularități individuale. Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate.
Știm că în această perioadă de incertitudine ești mai atent la bugetul tău, asa că ne-am pregătit intens astfel încât să se merite toți banii pe care îi investești în tine, în cariera ta. Poate nu ajungem să ne cunoaștem direct, așa că vreau să profit de faptul că ești acum aici pentru a-ți spune ceva: ești un om unic. Amintește-ți cine ești cu adevărat în interiorul tău, nu cine ți s-a spus că trebuie să fii.
Felicitări pentru că investești în tine ca om și în cariera ta!

Redactare LinkedIn

Servicii de redactare a profilului Linkedin

Redactarea profilului presupune conceperea profilului tău sau modificarea în Profilul deja existent, astfel încât să fie pregătit pentru a aplica la locurile de muncă dorite.
Privește-ți Profilul ca pe cartea ta de vizită, ca pe prima impresie pe care tu o lași Recrutorului. Profilul poate să fie în avantajul sau în dezavantajul tău atunci când aplici pentru un loc de muncă, astfel ca îți recomandăm să lași pe mâna Recruitorului Aptet HR redactarea completă a Profilului tău.

Pachetul include:

– 48 h Timp de finalizare

3 modificări gratuite în decursul unui an

– 1 Consultant HR alocat

Entry Level
(fără experiență sau studenți)

RON
0

Profesional
(experiență până la 10 ani)

RON
0

Expert
(experiență de +10 ani)

RON
0

Solicită aici serviciul


  Proofreading

  Servicii de proofeading Linkedin

  Acest serviciu presupune verificarea și corectarea traducerilor și scrierilor deja efectuate de către tine.
  După ce îți redactezi sau traduci Contul de LinkedIn în limba dorită, pot apărea erori de limbaj, de formulare sau de scriere. De cele mai multe ori, autorul textului nu percepe aceste erori și este nevoie ca o persoană specializată, din exterior, să preia textul de la zero și să îl citească la fel cum l-ar citi Recrutorul.
  Proofreading-ul presupune evidențierea acelor erori de limbaj, de formă, dar și de redactare. Consultantul HR, datorită pregătirii de specialitate și a experienței sale, identifică erorile și reformulează textul, astfel încât acesta să primească forma corespunzătoare, identificând unde este necesară intervenția.

  Pachetul include:

  – 48 h ,24 h sau 6 h Timp de finalizare

  – 1 Consultant HR alocat

  Corectăm greșelile de ortografie, de punctuație și de gramatică

   – Verificăm dacă scrierea este clară și concisă

  – Ne asigurăm că exprimarea este formală și profesională

  – Ne asigurăm că există claritate și coerență

  – Oferim feedback în mod transparent via telefon sau email

  48 h Timp de finalizare normal

  RON
  0

  24 h Timp de finalizare rapid

  RON
  0

  6 h Timp de finalizare urgent

  RON
  0

  Solicită aici serviciul
   Ce înseamnă Proofreading?

   Serviciul de Proofreading presupune verificarea și corectarea traducerilor și scrierilor deja efectuate de către tine.
   După ce îți redactezi sau traduci Contul de LinkedIn în limba dorită, pot apărea erori de limbaj, de formulare sau de scriere. De cele mai multe ori, autorul textului nu percepe aceste erori și este nevoie ca o persoană specializată, din exterior, să preia textul de la zero și să îl citească la fel cum l-ar citi Recrutorul.
   Proofreading-ul presupune evidențierea acelor erori de limbaj, de formă, dar și de redactare. Consultantul HR, datorită pregătirii de specialitate și a experienței sale, identifică erorile și reformulează textul, astfel încât acesta să primească forma corespunzătoare, identificând unde este necesară intervenția.

   Nu ești convins să investești în serviciul de Proofreading?

   Privește-ți Profilul de LinkedIn ca pe cartea ta de vizită, ca pe prima impresie pe care tu o lași Recrutorului. Profilul tău poate să fie în avantajul sau în dezavantajul tău atunci când aplici pentru un loc de muncă!

   Costuri și timp de finalizare

   Ai posibilitatea să alegi timpul de realizare a serviciului, în măsura în care există o urgență de timp. Timpul este calculat din momentul în care confirmi plata pentru serviciul solicitat.
   * 48 h Timp de finalizare normal - 100 RON
   * 24 h Timp de finalizare rapid- 150 RON
   * 6 h Timp de finalizare urgent - 200 RON

   Testimoniale

   Identificăm fiecare solicitant prin unicitatea lui, prin esența sa de om, și îi înțelegem nevoia individuală. Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate.  Nu dorim doar sa livrim un serviciu, ci sa îți oferim cea mai buna soluție pentru nevoia ta, astfel ca depășim barierele unui parteneriat formal și facem  împreună o echipă cu scop comun!

   Ne place să povestim la o cafea despre serviciile suport pe care le oferim și să identificăm împreună, ca echipă, ce soluții există pentru tine și cariera ta. 

   “Chiar dacă de cele mai multe ori considerăm că noi putem face cel mai bine un lucru, trebuie să recunoaștem că nu e mereu așa. Am fost mai mult decât mulțumită de CV-ul personalizat pe care l-am primit: mult mai vizibil și ușor de citit. Cu siguranță o să aplic cu mai multă încredere acum că am un CV profesional. Mulțumesc mult!”

   Lavinia S.
   Data Marking Engineer - Timișoara

   “Loredana mi-a fost un real suport în reactualizarea CV-ului. Am simțit-o ca pe o prietenă bună care a putut empatiza și s-a pliat foarte bine pe personalitatea și pe nevoile mele. I-am oferit încrederea să se “joace” și sunt foarte mulțumită de rezultatul final. Un CV foarte bine realizat, de la alegerea fontului la conținut. M-am simțit foarte confortabil și îi mulțumesc pentru deschidere și feedback-urile pline de sens în direcția pe care doresc să o urmez.”

   Bianca C.
   Consultant Vânzări - Galați

   “Vreau doar să vă mulțumesc pentru CV, este mai mult decât m-a așteptat; este un CV ce mă caracterizează ca persoană, un CV simplu și la subiect, dar care iese în evidență de câte ori este cazul.”

   Raul P.
   Test Development Engineer - Timișoara

   “Vin dintr-o altă țară în care CV-urile au o altă structură față de cele din România. Am ajuns astfel să apelez la serviciul de redactare a CV-ului. Printre punctele forte pot enumera rapiditatea cu care primești serviciul, CV-ul foarte ușor de parcurs și prețul foarte ok. Asemenea, am fost abordat prompt și deschis, a fost o interacțiune foarte bună. Vă mulțumesc încă odată!”

   Alexander W.
   Service Delivery Manager - București

   “Toți simțim nevoia, în anumite momente ale vieții, să primim sfaturi și ajutor de la oameni, iar Aptet HR a fost un real folos pentru mine. Cu ajutorul Loredanei am realizat un CV personalizat, clar și bine structurat, care mă reprezintă și îmi dă încredere în mine. Recomand cu toată încrederea!”

   Luiza I.
   Student - Suceava

   “Formatul CV-ului chiar mi-a fost de ajutor pentru că simplitatea modului în care au fost expuse informațiile necesare angajatorului, stabilindu-se detaliile relevante, cu adevărat importante, a fost observată și apreciată.”

   Alin D.
   Specialist Investiții Bursiere - București

   “Chiar este un super CV, scurt și la obiect, ce a avut la bază o discuție foarte prietenoasă cu o persoană cu adevărat profesionistă. Știu că mulți dintre noi întâmpinăm probleme când vine vorba de expunerea competenței noastre profesionale, iar acesta este un motiv pentru care aș recomanda și prietenilor.”

   Mădălina J.
   Hardware Engineer - Timișoara

   “Serviciul de redactare CV al Aptet HR este o idee inovativă ce vine în ajutorul oamenilor pentru a-și găsi mult mai ușor job-ul mult visat! Consider că un CV personalizat, cu o structura bine gândită, al cărui conținut este simplu, face ca acesta să fie mult mai ușor de parcurs. Am apelat la acest serviciu tocmai din considerentele enumerate anterior și am fost surprinsă într-un mod foarte plăcut de profesionalismul celor de la Aptet HR.”

   Ioana F.
   HR Specialist - Arad

   Ai întrebări?

   Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

   Scroll to top