office@aptet.ro        +40 733 388 815

Recrutare

Bun venit, viitor partener!

Noi suntem Aptet HR, o echipă de specialiști în domeniul resurselor umane! Din 2016 am început să fim o sursă de inspirație pentru domeniul în care activăm, să abordăm interacțiunea raportându-ne la un context personal și la particularități individuale. Punem accentul pe cultura organizațională a partenerilor noștri și recomandăm doar Candidații care echilibrează mediul de lucru și întrunesc noțiunea de compatibilitate cu echipa deja existentă.

Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate. Acționăm țintit pentru a stabili cele mai bune rezultate, în scopul final de a găsi cele mai bune soluții pentru tine, partenerul nostru. Lucrăm eficient, astfel încât să nu irosim resurse.

Pe piața emergentă din Romania, angajații sunt cei mai importanți ambasadori ai companiei tale. Alege un specialist în recrutare și selecție personal care să îi formeze! Ne dorim sa depășim barierele unui parteneriat formal și să facem  împreună o echipă cu scop comun.

Servicii oferite persoanelor juridice

Recrutare
"white collar"

Cauți profesioniști în domeniul tău de activitate? Angajații de tipul “Gulerele albe” sunt acei profesioniști ce lucrează de obicei de la birou, au înaltă calificare și certificare.

Recrutare
"blue collar"

Cauți personal instruit în domeniul tău de activitate? Angajații de tipul “Gulerele albastre” efectuează operațiuni care necesită în mod intensiv dexteritate manuală.

Recrutare
în domeiul IT

Ești în căutare de specialiști în domeniul IT? Dezvoltarea rapidă a industriei și a tehnologiei coincide cu diversificarea vasta a ocupațiilor avute de specialiștii IT.

On-site
for
Recruiter

Ai nevoie de Specialist HR în compania ta? Aptet On-site este o soluție dedicată companiilor care nu au un departament HR și doresc parțial sau integral suport în HR.

hunting
executive search

Cauți în mod specific recrutare, pentru a găsi un anumit expert din domeniul tău de activitate? Personalul de tipul executive este recrutat direct, în mod confidențial.

Training & Team building

Vrei să îți pregătești angajații? Aceștia pot participa la HR training sau Team building personalizat, cu noțiuni teoretice și practice, specifice domeniului de activitate în care activați dvs.

Solicită aici un serviciu Aptet HR

  Întrebări frecvente

  Suntem specializați în toate domeniile de activitate. În funcție de domeniul în care este încadrat postul vacant din cadrul companiei dvs, vi se alocă un consultant specializat în recrutarea pe domeniul respectiv.

  Agenția de recrutare are rolul de a desfășura un proces complex de recrutare și selecție, în vederea găsirii de noi angajați pentru compania dumneavoastră. Acționăm ca intermediari, astfel că toți candidații cu care intrăm în contact sunt mult mai deschiși și în discuții și au mai multă încredere să transmită informații complete.

  Așa cum dumneavoastră sunteți specializați în serviciile pe care le oferiți, noi suntem specializați în domeniul recrutării de personal. Cu ajutorul nostru va cresc considerabil șansele de a găsi candidați care corespund profilului dorit. Ținem foarte mult să lucrăm cu parteneri transparenți,  care apreciază omul în esența sa. Asemenea, economisiți cea mai importantă resursă – timpul; veți primi doar profiluri de candidații care sunt compatibili cu postul de muncă vacant.

  Da, ne puteți transmite direct numele, datele de contact sau profilul candidatului pe care doriți să îl contactăm.

  Nu există un cost general. Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de dificultatea postului. Ofertele de recrutare sunt transmise imediat ce ne oferiți informațiile complete despre postul vacant.

  Nu, comisioanele sunt strict bazate pe succes (la angajarea candidatului recomandat de noi).

  Dacă se dorește o recrutare țintită care presupune doar contactarea unui singur candidat (doriți doar să îi propuneți o ofertă de colaborare unui singur candidat, în mod specific), costurile stabilite pentru contactare se plătesc în avans, iar diferența doar la succes/angajare).

  Așa cum un loc de muncă nu este la fel ca altul, nici procesul nostru de recrutare nu este general. Etapele noastre variază în funcție de natura proiectului activ.

  Nu, costul de recrutare este bazat doar pe succes (la angajarea persoanei recomandate de noi) și se aplică o singură dată.

  Pentru fiecare post în parte se oferă o garanție de înlocuire, aplicabilă o singură dată. Indiferent de motivele pentru care încetează colaborarea, candidatul este înlocuit în mod gratuit. Perioada de garanție este stabilită în funcție de post și este inclusă în Contractul de Recrutare semnat între părți.

  Angajații de tipul “Gulerele albe” sunt acei profesioniști ce lucrează de obicei de la birou, au înaltă calificare și certificare. (Exemplu de posturi: Contabil, Agent Vânzări, Asistent Manager, Manager Vânzări, HR Manager, HR Recruiter, Educatori, Analiști cercetare etc)

  Angajații de tipul “Gulerele albastre” efectuează operațiuni care necesită în mod intensiv dexteritate manuală. Exemplu de posturi: Operator producție, Manipulant marfă, Operator mașini, Operator depozit etc.)

  Acest serviciu presupune recrutarea pe diferite poziții din domeniul IT, în funcție de tehnologiile solicitate. Acest tip de recrutare presupune contactarea directa a pofilelor de candidați, în funcție de cerințele postului.

  Exemplu de posturi: Java Developer, PHP Developer, C# Developer, .NET Developer etc.

  Aptet Onsite este o soluție dedicată companiilor care nu au un departament HR și doresc parțial sau integral suport în cadrul companiei dumneavoastră. Vă punem la dispoziție un consilier în resurse umane care își va desfășura activitatea în cadrul companiei dumneavoastră, preluând parțial sau integral Recrutarea și/sau evaluarea periodică a angajaților.

  Serviciul de headhunting descrie recrutarea de tip Executive Search. Acest serviciu constă în demararea unui plan de recrutare și selecție a specialiștilor și personalului de Middle și Top Management, din diferite domenii de activitate. Exemplu de posturi: Manager General, CEO, CFO, CTO, COO, Director Național etc.). Atragerea talentelor de tip Executive presupune conturarea unei strategii solide și a unei contactări directe, țintite pe domeniul de activitate

  Team building este un proces de dezvoltare și motivare, cu scopul strategic de a îmbină echipa dumneavoastră, inclusiv din departamente diferite.

  Testimoniale clienți

  Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate. Acționăm țintit, cu determinare, pentru a stabili cele mai bune rezultate, în scopul final de a găsi cele mai bune soluții pentru tine, partenerul nostru. Depășim barierele unui parteneriat formal și să facem  împreună o echipă cu scop comun!

  “Am primit în 2018 recomandarea de a colabora cu Aptet HR pentru furnizarea serviciilor de recrutare. Am alcătuit împreună strategia de creștere a echipei noastre, am ocupat toate posturile vacante și ne bucurăm în prezent de colegii care s-au integrat perfect în cultura organizațională a companiei.  Punctez în cadrul colaborării noastre faptul că recrutarea a fost privită calitativ și s-a pliat pe cerințele noastre.”

  Adriana S.
  Director Financiar - București

  “Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei noastre cu compania Aptet HR. Am ales să colaborăm încă din 2016 cu acesta societate ca furnizor de servicii de recrutare datorită calității deosebite și rapiditatea oferită conform cerințelor noastre. Recomandam cu încredere acestă companie de recrutare deosebindu-se de alte companii prin rapiditate, flexibilitate, respectiv calitate.”

  Nico S.
  Director Logistică - Timișoara

  “Am început colaborarea cu cei de la Aptet HR în 2018 și de atunci am colaborat pentru recrutarea mai multor specialiști pentru industria IT. Suntem foarte mulțumiți de colaborare pentru că totul este foarte transparent, iar comunicarea foarte eficientă. Am angajat atât developeri, cât și persoane specializate în operations și până acum toți oamenii angajați au rămas în companie. Recomandăm cu drag serviciile echipei Aptet HR în primul rând pentru seriozitatea și calitatea rezultatelor livrate.”

  Tiberiu P.
  CEO - Timișoara

  “Colaborarea alături de Aptet HR a început în 2016 și a fost una productivă și promptă mereu. Am găsit candidații cu care, rezonăm ca și cultură organizațională care, îndeplinesc cerințele postului și cu care, ne bucuram să colaboram și în prezent.”

  Remus N.
  Manager General - Timișoara

  “Am primit recomandarea de a lucra alături de Aptet HR în 2018, pe segmentul de recrutare. Procesul de recrutare este prompt și transparent, cu implicare la nivel de strategie de recrutare pe termen scurt și lung. În ceea ce privește evaluarea de personal, strategia ne-a ajutat în ceea ce privește retenția. Recomand Aptet HR, la rândul meu, angajatorilor care își doresc servicii calitative în domeniul Resurselor Umane.”

  Mihai D.
  Manager General - București

  “ Servicii bune, promptitudine și personal implicat. O companie care se ocupă și a rezolvat de fiecare dată solicitările nostre, încă din 2016.” 

  Cristian C.
  Manager General - București

  “Cunosc compania Aptet HR din 2019 și ce m-a impresionat de la început în colaborarea cu ei a fost profesionalismul lor. De fiecare dată studiază cu atenție descrierea și cerințele job-ului și recrutează personal calificat.
  Candidații propuși de ei îndeplinesc aproape în totalitate cerințele noastre.
  Sper să colaboram cât mai mult și le doresc succes în tot ceea ce fac!”

  Lia R.
  Specialist Recrutare - Iași

  “Am ales să colaboram cu compania Aptet HR, ca furnizor de servicii de recrutare prin recomandare, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de recrutare. Totodată persoana de contact, Loredana, a dat dovadă de profesionalism, a oferit întotdeauna suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de recrutare. În concluzie recomand compania Aptet HR ca fiind un colaborator profesionist, de încredere pentru orice companie cu care va relaționa. Apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.”

  Dacian S.
  Administrator - Timișoara

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top