office@aptet.ro        +40 733 388 815

Training Recrutare

Training Recrutare și Selecție

Dragă TU,

Bun venit și felicitări! Te întrebi de ce te felicit deja? Poate crezi că nu ai făcut nimic special. Însă, dacă ai ajuns la această pagină, înseamnă că faci parte din categoria oamenilor care știu că nu doar angajatorii trebuie să fie pregătiți pentru candidații care participă la un interviu.

Noi suntem Aptet HR, o echipă de specialiști în domeniul resurselor umane. Din 2016 am început să fim o sursă de inspirație pentru domeniul în care activăm. Ce facem noi diferit? Abordăm interacțiunea dintre noi raportându-ne la un context personal și la particularități individuale, nu generale. Funcționăm pe un principiu simplu: identitate-proces-rezultate. Mai exact, identificăm nevoia individuală, avem în vedere simplitatea și confortul procesului pe care îl desfășuram și punem accent pe rezultate.

Știm că în această perioadă de incertitudine ești mai atent la bugetul tău, așa că ne-am pregătit intens astfel încât să se merite toți banii pe care îi investești în tine, în cariera ta. Astfel, am conceput pentru tine trainingul de recrutare și selecție personal pe care îl poți accesa cu câteva click-uri! Poate nu ajungem să ne cunoaștem direct, așa că vreau să profit de faptul că ești acum aici pentru a-ți spune ceva: ești un om unic. Amintește-ți cine ești tu cu adevărat în interiorul tău, nu cine ți s-a spus că trebuie să fii.

Felicitări pentru că investești în tine ca om și în cariera ta!

Ai întrebări?

Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

Scroll to top