office@aptet.ro        +40 733 388 815

Training & Teambuilding

HR Training

•Echipa noastră de profesioniști în HR se implică benefic în pregătirea angajaților dumneavoastră în domeniul HR.
•Programul de training se poate desfășura în cadrul companiei dumneavoastră sau online.
•Durata standard: 8 ore, structurate în 2 zile. Putem organiza împreună și un program de training cu o durată mai mare, în funcție de scopul dumneavoastră.
•Training-ul conține parte teoretică, precum și parte practică specifică în domeniul dumneavoastră de activitate.
•Costurile de training sunt personalizate, în funcție de numărul de angajați și de durata dorită de dumneavoastră.

Teambuilding

Programele de tip teambuilding au scopul strategic de a îmbină echipa dumneavoastră, inclusiv din departamente diferite.
Stabilim împreună scopul țintă al programului de teambuilding.
Programul de training se poate desfășura într-o locație dorită de dumneavoastră sau online. În funcție de cerințele dumneavoastră, asiguram toate datele logistice pentru a facilita locația.
Identificăm nevoia și vă oferim un program personalizat, în funcție de domeniul dumneavoastră de activitate.
Costurile de teambuilding sunt personalizate în funcție de numărul de participanți și de locație.

Solicită aici serviciul "Training" sau "Teambuilding"

  Întrebări frecvente

  Teambuilding este un proces de dezvoltare și motivare, cu scopul strategic de a îmbină echipa dumneavoastră, inclusiv din departamente diferite.

  Așa cum dumneavoastră sunteți specializați în serviciile pe care le oferiți, noi suntem specializați în livrarea de programe de teambuilding. Dezvoltăm în mod strategic activitățile din cadrul programului, în scopul de a identifica cea mai buna abordare de soluționare a nevoilor. Ținem foarte mult să lucrăm cu parteneri transparenți,  care apreciază omul în esența sa.

  Asemenea, economisiți cea mai importantă resursă – timpul; vom organiza tot programul, de la logistica și până la activități.

  Trainingul de HR conține informații complete privind desfășurarea unui proces de recrutare și selecție. În funcție de domeniul dumneavoastră de activitate, personalizăm etapele de recrutare și efectuăm studii de caz prin implicarea directă a angajaților dumneavoastră.

  Trainingul se adresează atât unui grup format personalul din departamentul HR al companiei, cât și la nivel individual pentru angajații de tip Executive care au un necesar de a își îmbunătăți cunoștințele în domeniul HR.

  Nu există un cost general.  Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de numărul de persoane care participa și durata dorită. Ofertele de preț sunt transmise imediat ce ne oferiți informațiile complete.

  Nu există un cost general.  Ofertele de preț sunt personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de numărul de persoane care participa, locație și durata dorită. Ofertele de preț sunt transmise imediat ne oferiți informațiile complete.

  Ai întrebări?

  Ne place să te identificăm prin unicitatea ta de om și să îți înțelegem nevoia. Pregătește-ți cafeaua și hai să povestim despre solicitarea ta!

  Scroll to top