office@aptet.ro        +40 733 388 815

Am deja un job, dar îmi doresc o carieră!

Am deja un job, dar îmi doresc o carieră!

Îți sună cunoscut?

Într-o perioadă în care tehnologia pare că ia amploare, principalele resurse ale omenirii rămân resursele umane și timpul. Cine nu își dorește să le aibă nelimitat pe amândouă?

Ai deja un job? Asta înseamnă că ești în zona de confort, că ai un venit lunar asigurat pentru traiul zilnic. Dar hai să te întreb altceva: Ești mulțumit de jobul pe care îl ai? Ai o carieră?

Cel mai important lucru este să ne trezim și să mergem la jobul nostru cu zâmbetul pe buze. S-au dus de mult timp vremurile în care omul era considerat o unealtă de lucru și … atât. Trebuie să cerem mai mult de la noi!

Nu faci încă asta? Atunci este timpul pentru o schimbare!

Ai stabilit că îți dorești o carieră, dar… de unde să începi, mai ales dacă nu ai experiență? Un reper bun este să ne urmăm pasiunile. Uite, o să îți dau un exemplu: Dacă pasiunea ta este HR-ul, poți urma o facultate și/sau un master. Nu e suficient să îți îmbunătățești cunoștințele teoretice; știm că vara e frumoasă, dar ce zici dacă ai face un Internship? Astfel lucrezi și la cunoștințele practice și o să fii pregătit la început de carieră.

Vorbeam la început de timp... Ai mai multă răbdare! Un job sigur găsești până la urmă, dar o carieră se construiește investind timp în ea!

A venit timpul să îți faci un plan strategic, chiar dacă ai sau nu un job! Lucrează la carieră ta!

Hai să vezi și oportunitățile noastre de job, poate îți găsești cariera alături de noi. 😊

Scroll to top